Jeanne Vissers
- Product of service:
- We zijn benieuwd wat je van ons vindt!
100% beveelt Electro World Dekkers aan!
Geweldig service en kundig personeel
Vriendelijke medewerkers, en goede service.
Prettige zaak waar ze heel klantvriendelijk werken.
Goed advies en kwaliteit en vriendelijk personeel
persoonlijke service. Snelle actie op mijn vragen. Het is een winkel dus je kunt alles aanraken. En ik koop liever bij de actiever middenstander dan via het web.
Vriendelijk, deskundig, goede uitleg
Staan altijd direct voor je klaar. De beste service
Ben al klant zolang de firma Dekkers bestaat en het is altijd dik in orde. Goede spullen, prima prijzen en perfekte service...
Ik ben al jaren klant en altijd super service en geweldige oplossingen voor al mijn vragen. Met name John is een allesweter en service topper 1e klas!! Kan Dekkers aan iedereen aanbevelen!!
Goed aankoop advies. Komen afspraken na. Installatie naar volle tevredenheid Aftershave service oké daarom al jaren vaste klant
Betrouwbaar, houdt zich aan de afspraken en levert een snelle service.
Prima zaak. Denken altijd met de klant mee. Als wij iets kopen, dan altijd bij Electroworld.
DESKUNDIGHEID, GOEDE ADVIEZEN, GOEDE SERVICE!
prima winkel
Electro World Dekkers verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Electro World Dekkers heeft de volgende resultaten bereikt:
Electro World Dekkers
Oranjeplein 2a-8a
5142SL Waalwijk
Geweldig service en kundig personeel
Vriendelijke medewerkers, en goede service.
Prettige zaak waar ze heel klantvriendelijk werken.
Goed advies en kwaliteit en vriendelijk personeel
Vriendelijk, deskundig, goede uitleg
Staan altijd direct voor je klaar. De beste service
Betrouwbaar, houdt zich aan de afspraken en levert een snelle service.
DESKUNDIGHEID, GOEDE ADVIEZEN, GOEDE SERVICE!
prima winkel
Electro World Dekkers heeft de volgende resultaten bereikt: