Betty
Al jaren klant en altijd goed. Advies, service en ook de prijs/kwaliteitverhouding.
- Product of service:
- We zijn benieuwd wat je van ons vindt!
100% beveelt Electro World Dekkers aan!
een net eerlijk en correct bedrijf met een top service
Weer naar alle tevredenheid opgelost
Uitstekend! perfecte klantenservice, goede informatie, altijd bereid tot meedenken, snelle levering, deskundige en vriendelijke vaklui.
Heel goed
Goede service, altijd staan ze voor je klaar. En daar draait het tenslotte om. De service
Ben dit jaar 50 jaar klant. Dat zegt genoeg. Eerlijk en goed advies. Zijn er storingen? Dan worden die professioneel opgelost. Een eerlijk en vertrouwd adres.
Goede service, klantvriendelijk en afspraken nakomen.
Altijd enorm op service gericht, altijd vriendelijk en behulpzaam.
Altijd persoonlijke aandacht en professioneel advies.
prima zaak
Super vriendelijk personeel en ik werd terug gebeld toen de online-aankoop verlaat bleek te zijn.
Zeer attent
Zijn heel behulpzaam wij zijn niet meer zo piep maar alles word goed uitgelegd.
Vriendelijke ontvangst. Professioneel personeel. Je krijgt overal een duidelijke uitleg bij.
Electro World Dekkers verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Electro World Dekkers heeft de volgende resultaten bereikt:
Electro World Dekkers
Oranjeplein 2a-8a
5142SL Waalwijk
een net eerlijk en correct bedrijf met een top service
Weer naar alle tevredenheid opgelost
Heel goed
Goede service, klantvriendelijk en afspraken nakomen.
Altijd enorm op service gericht, altijd vriendelijk en behulpzaam.
Altijd persoonlijke aandacht en professioneel advies.
prima zaak
Zeer attent
Zijn heel behulpzaam wij zijn niet meer zo piep maar alles word goed uitgelegd.
Electro World Dekkers heeft de volgende resultaten bereikt:
Electro World Dekkers