9 /10

checkbox100% beveelt Electro World de Groot C.V. aan!

Assortiment
Persoonlijk advies
Service op maat

Nienke

Deskundig en eerlijk advies, fijn in een wereld met heel veel marketingpraat!

Sarina van Overbeek

SterSterLege sterLege sterLege ster

Wasmachine ongeveer 5 maanden oud/nieuw,kapot gegaan 13 november 2025 monteurs die middag aanwezig,moesten een onderdeel bestellen nu 25 november nog niet gerepareerd. Bijna 2 weken zonder Wasmachine,als je belt op zaterdag 22 november beloven ze terug te bellen dus niet,24 november weer gebeld de schuld krijgt de fabrikant. Service betekend Mevr. wij nemen de Wasmachine mee en er komt een nieuw zomhoortmhet

Goeie servers, eerlijke prijzen.

Duidelijk in service en uitleg

S.

Kundige vakmensen met een scherp oog en dito advies.

Marianne Hendrikse

Dezelfde dag nog persoonlijk (op weg naar huis) aan huis bezorgd!! Super service!

Dhr. Severs

goede service, nette bediening, geen mooie verkoop praatjes maar een duidelijk verhaal en uitleg.

Psteo

SterSterSterSterLege ster

Goede en tijdige levering; nieuwe gebracht oude meegenomen. Alleen graag voortaan even aanbellen en niet alleen een briefje on de brievenbus. Het was nu een complete verrassing. Bij toeval zagen we hem staan bij het uitlaten van de hond.

Goed geholpen

Marianne

Heel fijn bedrijf. Goede service, eerlijk advies.

Laurens wunderink

SterSterSterSterLege ster

Altijd een helder advies en dat resulteerde dan ook dus de aankoopbon het mooie tosti ijzer.

H. Verheul

Goede afspraak over de koop, snel ingepland en uitstekende montage!

Coby Kon

FIJNE MEDEWERKER. Erg behulpzaam wat het doormeten betreft. Ik had een oud fototoestel en een E reader. Deze heeft hij doorgemeten . Er was niets meer mee te doen. En ik heb deze toen bij hem ingeleverd. Goede service !! Betrouwbaar En klantvriendelijk!

Sluijter

Goede service

Annemiek Jongerius

Een topzaak , hele goede service en vriendelijk personeel.

We zijn benieuwd wat je van ons vindt!

Electro World de Groot C.V. verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Electro World de Groot C.V. heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9/10
  • checkEerste review geschreven op 11 januari 2019

Electro World de Groot C.V.

Electro World de Groot is een servicegericht familiebedrijf, gespecialiseerd in consumenten elektronica. Op onze nieuwe locatie in het hartje van Woerden vind u in de Molenstraat, maar onze ingang zit eigenlijk op de Hogewoerd. Onze moderne, ruim opgezette winkel bied alles op het gebied van wit- en bruingoed. Wij bieden een zeer uitgebreid assortiment aan elektronische en huishoudelijke apparaten; van de nieuwste LED Tv’s tot de zuinigste wasautomaten. Door de jarenlange samenwerking tussen de familie de Groot en Electro World, één van de grootste landelijke franchise organisaties, kan ook Electro World de Groot profiteren van een enorme inkoop kracht. Niet alleen nationaal, maar door de samenwerking met 11.000 winkels internationaal. Hierdoor kunnen wij niet alleen service, maar ook een scherpe prijs bieden.

Molenstraat 2

3441BA Woerden

Assortiment
Persoonlijk advies
Service op maat

Nienke

Deskundig en eerlijk advies, fijn in een wereld met heel veel marketingpraat!

Sarina van Overbeek

SterSterLege sterLege sterLege ster

Goeie servers, eerlijke prijzen.

Duidelijk in service en uitleg

S.

Kundige vakmensen met een scherp oog en dito advies.

Marianne Hendrikse

Dhr. Severs

Psteo

Goed geholpen

Marianne

Heel fijn bedrijf. Goede service, eerlijk advies.

Laurens wunderink

H. Verheul

Goede afspraak over de koop, snel ingepland en uitstekende montage!

Coby Kon

Sluijter

Goede service

Annemiek Jongerius

Een topzaak , hele goede service en vriendelijk personeel.

Electro World de Groot C.V. heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9/10