Bert de Vries
- Product of service:
- We zijn benieuwd wat je van ons vindt!
100% beveelt Electro World Combi Den Helder aan!
100% beveelt Electro World Combi Den Helder aan!
Prettig winkelen met een zeer goede service
We waren op zoek naar een losse cd speler voor een oudere man. Moest niet te ingewikkeld zijn, maar wel met ingebouwde boxen en een goed geluid. We kregen een goed advies en kwamen uit op de Soundmaster Highline ( er was er nog eentje!) Inmiddels is het apparaat (mooi compact ding) geïnstalleerd en de 86 jarige meneer is er erg blij mee !
Prima winkel
Goed , vriendelijk en proffesioneel geholpen
Eerlijk meedenkende verkopers
Klantvriendelijk
Vriendelijk en verstand van zaken.
Snel geholpen en goede monteur gevonden om ons probleem op te lossen.
Prettige medewerkers.Vakkennis.En snelle levering en komen afspraken na.
Prima winkel ,goede uitstraling en voldoende keus en goede service !!
Goed geholpen door personeel
Een hele goede en betrouwbare winkel .
Goede service en zeer tevreden
Zeer fijne zaak met goed personeel wat je goed adviseerd , zeer tevreden
Electro World Combi Den Helder verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Electro World Combi Den Helder heeft de volgende resultaten bereikt:
Prima winkel
Goed , vriendelijk en proffesioneel geholpen
Eerlijk meedenkende verkopers
Klantvriendelijk
Vriendelijk en verstand van zaken.
Snel geholpen en goede monteur gevonden om ons probleem op te lossen.
Prettige medewerkers.Vakkennis.En snelle levering en komen afspraken na.
Prima winkel ,goede uitstraling en voldoende keus en goede service !!
Goed geholpen door personeel
Een hele goede en betrouwbare winkel .
Goede service en zeer tevreden
Zeer fijne zaak met goed personeel wat je goed adviseerd , zeer tevreden