Marc van As
- Product of service:
- We zijn benieuwd wat je van ons vindt!
100% beveelt Electro World Combi Den Helder aan!
100% beveelt Electro World Combi Den Helder aan!
Uitstekende service, en duidelijk uitleg over de artikelen wat je aankoopt
Fijne winkel vriendelijk personeel, prima assortiment.
vlot en deskundig geholpen
Altijd te vinden wat je nodig hebt.
vriendelijk en niet opdringerig, nemen de tijd voor vraag en antwoord
Goede service en aandacht voor de klanten
De communicatie is duidelijk en prettig, en er wordt echt goed meegedacht. Ik kreeg eerlijk en deskundig advies, zonder dat er onnodig iets werd aangepraat.
Vakkundige mensen bij Combi! Alles geleverd en aangesloten volgens afspraak. Oplossingsgericht als iets tegen zit. Klantvriendelijk
Vlot, goede uitleg niet pushen
Goed geholpen in de zaak en een zeer snelle levering ( de zelfde dag)
Je hebt duidelijkheid wanneer de bestelling wordt geleverd. Deze wordt dan vakkundig geïnstalleerd met uitleg door zeer vriendelijke medewerkers die de tijd nemen om eventueel alles uit te leggen. Wij gaan voor alle apparatuur naar Combi vanwege de goede service en snelle levering.
Mooie zaak Aardig geholpen
Goeie en snelle service
vlugge levering en betrouwbaar
Vakkundig geholpen zo als altijd geholpen naar een goede keuze koffiemachine
Electro World Combi Den Helder verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Electro World Combi Den Helder heeft de volgende resultaten bereikt:
Electro World Combi Den Helder
Keizerstraat 63
1781GE Den Helder
Uitstekende service, en duidelijk uitleg over de artikelen wat je aankoopt
Fijne winkel vriendelijk personeel, prima assortiment.
vlot en deskundig geholpen
Altijd te vinden wat je nodig hebt.
vriendelijk en niet opdringerig, nemen de tijd voor vraag en antwoord
Goede service en aandacht voor de klanten
Vlot, goede uitleg niet pushen
Goed geholpen in de zaak en een zeer snelle levering ( de zelfde dag)
Mooie zaak Aardig geholpen
Goeie en snelle service