Gerard Breen
Zeer vriendelijke medewerkers. Goed advies kom er al 25 naar volle tevredenheid.
- Product of service:
- We zijn benieuwd wat je van ons vindt!
100% beveelt Electro World Combi Den Helder aan!
100% beveelt Electro World Combi Den Helder aan!
Top service, veel kennis van zaken, vriendelijk
Een uitstekende winkel. Je wordt er uitstekend geholpen en voorgelicht over het artikel wat je van plan bent om te kopen.
Prima zaak, werd snel geholpen en gaven ook een advies over een voordeliger tv
Goede voorlichting en hulpvaardig
Fijn bedrijf. Neemt de tijd voor advies. Komt afspraak na. Probeert naar de wens van de klant te handelen. Gelukt! Een 10 voor het bedrijf een 10plus voor de monteur. Dank U wel.
Vriendelijke bediening en goede installatie van de apparatuur
Top zaak, top medewerkers!
Altijd vriendelijk en behulpzaam. Goede adviezen. Ruim assortiment, prijs en kwaliteit in verhouding, met juist die producten die gewild zijn. Wij komen er graag en slagen er vrijwel altijd.
Goede prijzen.., keurig advies... Buy local
vriendelijk personeel, duidelijk overzichtelijk
Altijd goed geholpen en een prima advies! Zo, nu eerst een lekker bakkie zetten met ons nieuwe bonenapparaat!
goed advies zonder opdringerig te zijn
Goede service, snelle levering, vakkennis
Altijd fijn geholpen duidelijk uitleg en vriendelijk
Electro World Combi Den Helder verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Electro World Combi Den Helder heeft de volgende resultaten bereikt:
Electro World Combi Den Helder
Keizerstraat 63
1781GE Den Helder
Top service, veel kennis van zaken, vriendelijk
Prima zaak, werd snel geholpen en gaven ook een advies over een voordeliger tv
Goede voorlichting en hulpvaardig
Vriendelijke bediening en goede installatie van de apparatuur
Top zaak, top medewerkers!
Goede prijzen.., keurig advies... Buy local
vriendelijk personeel, duidelijk overzichtelijk