P.Dibbets
- Product of service:
- We zijn benieuwd wat je van ons vindt!
100% beveelt Electro World Combi Den Helder aan!
100% beveelt Electro World Combi Den Helder aan!
Klantvriendelijk , en prima service
Alles goed: snelle reacties en hulp via mail. Bezorging keurig. Het product ook heel goed: ben heel tevreden.
Snelle levering,aardig personeel
Vriendelijkheid en kennis van zaken
Ik vond bepaalde reacties van de verkoper een beetje vreemd toen ik meer informatie wilde over het product
geweldige winkel en vriendelijk personeel.
Goede zaak ze zijn erg vriendelijk en behulpzaam met het u ut leggen van het gekochte artikel bij deze wil ik Erwin bedanken voor de hulp
Prima en geduldige uitleg
Vriendelijk personeel wordt snel geholpen
We were very happy that Electro World Combi came out to our house and fixed and assembled our TV
Top Service! Always on time as promised.Super friendly team.
Weet wat ze doen was snel geplaatst en geïnstalleerd
Ein sehr nettes Team und immer freundlich und hilfsbereit
Goede service en goed advies
Electro World Combi Den Helder verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Electro World Combi Den Helder heeft de volgende resultaten bereikt:
Electro World Combi Den Helder
Keizerstraat 63
1781GE Den Helder
Klantvriendelijk , en prima service
Snelle levering,aardig personeel
Vriendelijkheid en kennis van zaken
geweldige winkel en vriendelijk personeel.
Prima en geduldige uitleg
Vriendelijk personeel wordt snel geholpen
Top Service! Always on time as promised.Super friendly team.
Weet wat ze doen was snel geplaatst en geïnstalleerd
Ein sehr nettes Team und immer freundlich und hilfsbereit