Hugo Mönnink
Professioneel en zeer klantvriendelijk! Niet de goedkoopste maar wel de beste keuze als je geheel wil worden ontzorgd. Daarom kiest onze hele familie voor Brilman.
- Product of service:
- We zijn benieuwd wat je van ons vindt!
100% beveelt Electro World Brilman Enschede aan!
100% beveelt Electro World Brilman Enschede aan!
Prima advies, behulpzaam.
prima service, betrouwbaar
Prima sevice .
klantvriendelijk; goed advies; snelle bezorging
Prima service. Al heeeel lang klant
snel betrouwbaar en deskundig
Goede zaak, werd goed, deskundig geholpen op basis van wat ik zocht in een wasmachine en hoe vaak ik 'm per week wil gebruiken.
Prima service.
Prima service aan huis ( Jekerstraat )
Ben al vele jaren klant omdat de klantvriendelijkheid en deskundigheid een groot goed is ,en naar je geluisterd wordt.
Fantastische zaak , we zijn geholpen doordat hun wisten dat het onder de garantie viel.
Super service , zeer vriendelijk en snel
Zware behulpzaam, direct tevreden
Uitstekend
Electro World Brilman Enschede verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Electro World Brilman Enschede heeft de volgende resultaten bereikt:
klantvriendelijk; goed advies; snelle bezorging
Prima service. Al heeeel lang klant
snel betrouwbaar en deskundig
Prima service.
Prima service aan huis ( Jekerstraat )
Super service , zeer vriendelijk en snel
Zware behulpzaam, direct tevreden