- Product of service:
- We zijn benieuwd wat je van ons vindt!
100% beveelt Electro World Bergen op Zoom aan!
100% beveelt Electro World Bergen op Zoom aan!
Erg goed en fijn geholpen met de aankoop van onze nieuwe droger.
Ik vind het echt een geweldige zaak, de medewerkers zijn stuk voor stuk altijd zeer enthousiast, behulpzaam, meedenkend, echt fantastisch. Recentelijk speciaal door een medewerker van jullie een Smeg koelkast uit het magazijn van Smeg laten bestellen, omdat jullie hem daar niet in het assortiment hadden. Voel me echt vereerd klant van jullie te mogen zijn, en zijn geweest. Enige ietwat kritische noot, jammer dat jullie naar Heerle gaan verhuizen.
Vakkundige personeel zeer vriendelijk
Goede hulp en service met kiezen en plaatsen van het apparaat
Fijne zaak , vriendelijk personeel . Prima uitleg en goede service.
goede service
hulpvaardig personeel met kennis van zaken ,komt zeer klantvriendelijk over
Goed en vriendelijk behandeld
Redelijk assortiment, meedenkend personeel, redelijke prijzen
Vriendelijk en kundig personeel Bezorging op gemaakte afspraken Overzichtelijke winkel
Ben goed geholpen. Goede en duidelijke informatie aan de hand van mijn vraag. Verschillende producten met elkaar vergeleken....daardoor een goede keuze kunnen maken. Doe zo voort.
Prima service en uitleg
Goede uitleg, hulp bij keuze, gezellig winkelen.ook bij ons thuis helemaal top, alles netjes aangesloten .gewoon hartstikke leuke mensen met begrip en geduld
Goede service en deskundigheid
Bedrijf is overgenomen van bcc . de klantvriendelijkheid was toen beter als nu
Electro World Bergen op Zoom verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Electro World Bergen op Zoom heeft de volgende resultaten bereikt:
Electro World Bergen op Zoom
Van Konijnenburgweg 3
4611HK Bergen op Zoom
Vakkundige personeel zeer vriendelijk
Goede hulp en service met kiezen en plaatsen van het apparaat
Fijne zaak , vriendelijk personeel . Prima uitleg en goede service.
goede service
hulpvaardig personeel met kennis van zaken ,komt zeer klantvriendelijk over