- Product of service:
- We zijn benieuwd wat je van ons vindt!
1921 reviewsSchrijf review
100% beveelt Electro World Bas Baake aan!
Goed bedrijf, goede servise.
zeer behulp saam en vriendelijk personeel.
Je wordt er altijd heel vriendelijk en met veel vakkennis behandeld
Snelle service, zelfde dag geleverd.
Prima service zonder gedoe
Fijn geholpen in de winkel en aflevering aan huis was ook prima. Fijne medewerkers.
Houden goed contact, in die zin kun je op ze rekenen,
prettige winkel.
Tv gekocht en super geholpen. Veel geduld en fijne mensen. Echt top
We zijn erg goed geholpen bij Bas Baake Electro World. Vriendelijk personeel, goede service en duidelijk advies. Alles werd netjes uitgelegd en er werd goed meegedacht. Zeker een aanrader!
Snelle en goede service. Gebeld op een vrijdag, inzake kapotte wasmachine, maandag erop al een monteur, om te kijken wat het probleem was, en op woensdag is de machine al gerepareerd. Fantastisch.
Vlotte, prima service verleend
De medewerker was deskundig gaf informatie en werkte rustig en netjes.
Vriendelijk fijne bediening en goede service
Goede service met veel aandacht voor de klant!
Electro World Bas Baake verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Electro World Bas Baake heeft de volgende resultaten bereikt:
Goed bedrijf, goede servise.
zeer behulp saam en vriendelijk personeel.
Je wordt er altijd heel vriendelijk en met veel vakkennis behandeld
Snelle service, zelfde dag geleverd.
Prima service zonder gedoe
Houden goed contact, in die zin kun je op ze rekenen,
prettige winkel.
Tv gekocht en super geholpen. Veel geduld en fijne mensen. Echt top
Vlotte, prima service verleend
De medewerker was deskundig gaf informatie en werkte rustig en netjes.
Vriendelijk fijne bediening en goede service
Goede service met veel aandacht voor de klant!
Electro World Bas Baake heeft de volgende resultaten bereikt: