Harry
- Product of service:
- We zijn benieuwd wat je van ons vindt!
100% beveelt Electro World Bas Baake aan!
Storing opgelost
Goed bereikbaar en zeer snel een monteur ter plaatste. Dat wil je gewoon als je wasmachine het niet meer doet. Kortom dik tevreden!
Een goede en vriendelijke zaak.
Uitstekend goeie en snelle service.
Snelle en nette service. Fijn contact.
Altijd eerlijk en goed advies, ruim aanbod en perfecte service!
Gewoon goed en netjes alleen jammer dat de informatie van Baake anders is dan op de site van Electro World staat en dat de oude koelvriescombinatie niet gerecycled word/weggegeven wordt
Top service. Snel een afspraak kunnen plannen en door de vakkundige mensen die zij in dienst hebben werd het probleem snel verholpen. Zelfs nog enkele tips gekregen zodat dit soort problemen in de toekomst minder snel zullen voorkomen. Ook nog enkele handige schoonmaak tips ontvangen
Zorgvuldige adviezen bij de aankoop van onze TV en soundbar. En de prima installatie van de apparatuur en uitleg over de werking van apparatuur en installatie van de afstandsbedieningen
Ruime winkel en assortiment, deskundig advies,
Zeer goed advies en etg klantvriendelijk Ze hebben mij super goed geholpen in alles Echt een aanrader om naar toe te gaan
Zeer goede service erg vriendelijk en goed personeel en geven goed advies
Een prima bedrijf. Prettige en vakkundige verkoper in de zaak bij advisering van nieuwe wasmachine. Duidelijke afspraken t.a.v. plaatsing nieuwe wasmachine en terugnemen oude machine. Bekwame en zeer vriendelijke monteurs, die oplossingsgericht en vakkundig werkten i.v.m. inbouw van de machine. Een zeer tevreden klant.
Supersnelle service en goede adviezen
Wasmachine lekte. Monteur wist snel de oorzaak. Reparatie was uitstekend en vloer weer netjes schoongemaakt na afloop. En ongevraagd zelfs een afvoerslangetje aangebracht tussen condenswaterbak en afvoer. Daardoor hoeft de waterbak niet meer telkens worden geleegd.
Electro World Bas Baake verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Electro World Bas Baake heeft de volgende resultaten bereikt:
Storing opgelost
Een goede en vriendelijke zaak.
Uitstekend goeie en snelle service.
Snelle en nette service. Fijn contact.
Altijd eerlijk en goed advies, ruim aanbod en perfecte service!
Ruime winkel en assortiment, deskundig advies,
Zeer goede service erg vriendelijk en goed personeel en geven goed advies