Marjan
- Product of service:
- We zijn benieuwd wat je van ons vindt!
100% beveelt Electro World Bas Baake aan!
Prima zaak . Niet weg te denken uit Delden
Fantastische service en zeer vriendelijke en deskundige hulp
Zeer goed geholpen en geïnformeerd. Bij aankomst van de monteur bleek dat de droger en wasmachine niet direct geïnstalleerd kon worden aangezien de kraan en afvoer niet goed bereikbaar bleek te zijn. Daarop stelde de monteur voor dat we dat nog even regelden en dan kwam hij later op de (vrijdag)middag terug om het alsnog netjes te installeren en alles uit te leggen. Top service. en dat op de vrijdagmiddag.......
Betrouwbaar en deskundig
Service en kwaliteit is goed
Vriendelijke verkoper met verstand van zaken.bij het afleveren van de machine goede uitleg over de wasmachine door een vriendelijke monteur ,die technisch goed onderlegd is Dit bedrijf is een aanrader .
geweldig geholpen heel blij mee
Levering was erg snel. Montage vakkundig. Vriendelijk personeel
Uitstekende ervaring. Komen afspraak na en het plaatsen van de apparatuur ging goed. Ben erg tevreden
Vriendelijke medewerkers. Goed en uitgebreid advies. Geen druk zetten om iets te kopen.
Prettig contact, meedenkend. Prima advies.
Prima zaak en heel goede service
vriendelijk en behulpzaam personeel. goede voorlichting en snelle levering. ben erg tevreden raad het mijn vrienden aan.
goede uitleg van het produkt
Electro World Bas Baake verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Electro World Bas Baake heeft de volgende resultaten bereikt:
Prima zaak . Niet weg te denken uit Delden
Fantastische service en zeer vriendelijke en deskundige hulp
Betrouwbaar en deskundig
Service en kwaliteit is goed
geweldig geholpen heel blij mee
Levering was erg snel. Montage vakkundig. Vriendelijk personeel
Prettig contact, meedenkend. Prima advies.
Prima zaak en heel goede service
goede uitleg van het produkt