Jan groothuis
- Product of service:
- We zijn benieuwd wat je van ons vindt!
100% beveelt Electro World Bas Baake aan!
Keurige zaak
Het personeel is heel klantvriendelijk en deskundig. We hebben goede informatie gekregen in de winkel en de monteur die langskwam was heel behulpzaam!
We zijn altijd goed geholpen, ze nemen de tijd om aan je wensen te voldoen en laten alles zien wat de mogelijkheden zijn en geven advies. Prijzen zijn ook goed. Echt super, vriendelijk en deskundig. Service is Top!!
Snelle service
Kraan werd snel geleverd en geplaatst door ervaren installateurs.
erg vriendelijke mensen en goede uitleg
Fije zaak vriendelijk en goede service
Zeer tevreden over uitleg van verschillende wasmachines. Ook plaatsen van nieuwe wasmachine ging heel vlot. Top service weer!
goede uitleg bij aankopen en goede service.
Goede en snelle service
Prima sevice en hulp in prettige winkel En snelle en heel goede hulp recent thuis ivm uitval electra-groep ; incl cv ketels- electra Zeer vlotte hulp zelf deels na sluitingstijd door monteur die daarna nog helemaal naar Boekelo moest fietsen ; steen goed
goed advies. prettige en snelle bediening.
Goede service en komen afspraken na.
Doen wat ze zeggen en je bent klant en geen nummer, wordt daadwerkelijk naar je geluisterd met kennis en kunde. Promoot en support dit soort ondernemers graag
goed
Electro World Bas Baake verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Electro World Bas Baake heeft de volgende resultaten bereikt:
Snelle service
Kraan werd snel geleverd en geplaatst door ervaren installateurs.
erg vriendelijke mensen en goede uitleg
Fije zaak vriendelijk en goede service
goede uitleg bij aankopen en goede service.
Goede en snelle service
goed advies. prettige en snelle bediening.
Goede service en komen afspraken na.
goed
Electro World Bas Baake heeft de volgende resultaten bereikt: