Tonny
eerlijk en betrouwbaar bedrijf . Hier word je nog goed en fatsoenlijk geholpen. Mensen met kennis van de producten.
- Product of service:
- We zijn benieuwd wat je van ons vindt!
100% beveelt Electro World Bas Baake aan!
Vlotte servive en goed mee denken
Deskundig advies en een goed assortiment.
Prima service en goede voorlichting
netjes goed geholpen, denken mee.
goede service, fijn personeel die je goed advies geven.
Goed advies en service.
Prima service
Betrouwbare uitstraling, klantvriendelijk en goede service!
deskundig advies
Fijne winkel met fijn personeel. Nemen de tijd om je vraag van a tot z te behandelen. Het montage personeel idem, werken zeer netjes en behulpzaam. Ook wanneer er nazorg nodig is wordt je prima geholpen.
Wat een fijne winkel, goede communicatie en snel handelen.
Prettig zaken doen en een vlotte nette service
Zeer goede service
De hulp van een verkopers was zeer goed maar nog belangrijker de Installatie was zeer goed en netjes
Electro World Bas Baake verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Electro World Bas Baake heeft de volgende resultaten bereikt:
Vlotte servive en goed mee denken
Deskundig advies en een goed assortiment.
Prima service en goede voorlichting
netjes goed geholpen, denken mee.
goede service, fijn personeel die je goed advies geven.
Goed advies en service.
Prima service
Betrouwbare uitstraling, klantvriendelijk en goede service!
deskundig advies
Wat een fijne winkel, goede communicatie en snel handelen.
Prettig zaken doen en een vlotte nette service
Zeer goede service