Gide
- Product of service:
- We zijn benieuwd wat je van ons vindt!
100% beveelt Electro World Balsters Assen aan!
100% beveelt Electro World Balsters Assen aan!
Goede vlotte service.
Alles goed.
informatie vooraf en levering volgens afspraak
Een zaak met goede service erg klantvriendelijk, snelle handeling
Goede service, afspraken worden nagekomen, geen onverwachte onkosten.
Goede service
Goede persoonlijke verkoper.
Goede informatie over warmtepanelen en hepa-filter voor stofzuiger was aanwezig.
Verkoper neemt de tijd. Goede uitleg, neutraal en niet opdringerig. Verstand van zaken.
Prima service goede voorlichting
Vriendelijk, snel en meedenkend
Op afgesproken tijd de monteur aanwezig. Ben heel tevreden. Afspraak is afspraak is voor mij belangrijk.
Prettige bediening goed advies
AEG Typenummer VX8214MB Stofzuiger met stofzak gekocht. Na 2 maanden wachten werd het keurig gebracht. Hij volgt je geruisloos. De wieltjes hoor je lopen, maar de stofzuiger niet, zo stil. Ik let altijd op de db van een artikel, want een stofzuiger van 76db is geen plezier voor je oren en je buren. En dat geldt ook voor een wasmachine. Dat smart systeem werkt niet. Het zuigt zich nog teveel aan de vloerbedekking, waardoor het lastig is om te stofzuigen. Als ik de AEG zet op de laagste stand, dan zuigt het op welk vlak dan ook prima alles op. Energiezuinig dus. Daar heb ik de smartoptie niet voor nodig. Leermoment voor AEG: Zo'n zwaar voetstuk is onhandig. Laat in een test iemand op leeftijd met de handen dat voetstuk ontkoppelen. Dat gaat lastig. Ook de zwaardere stang heeft geen functie, tenslotte hoeft er alleen maar wat stof doorheen. Met een stofzuiger ga je ook weleens de hoogte in om iets te stofzuigen, zoals een rol/gordijn en dan is dat gewicht onhandig. Ook de enorme handgreep is een overbodig iets. Ook jammer dat er geen lange kierzuiger hulpstuk bij zit. De buis van de AEG is zo dik en ovaal dat ik er nergens mee tussen kan komen. Bij het opbergen van de stofzuiger kan de slang in een daarvoor gemaakte opening. Op dat moment staat de stofzuiger op zijn kont. Vergeten wordt hoe je dan de stofzuiger moet optillen! Het hengel hebben ze helaas in het midden geplaatst en dat kan handig lijken met een kamer stofzuigen, maar niet als je de stofzuiger bijvoorbeeld op zijn kont op een trap wilt zetten om die te stofzuigen etc. Kortom: Het lijkt erop dat iemand achter de tekentafel dacht innovatief te zijn, maar slaat ondertussen de plank flink mis. Het is dat ik een stille stofzuiger wilde en die heb ik nu en de bovengenoemde nadelen zal ik daarbij voor lief nemen. Maar ik zou er beslist geen €269,- voor betalen. Ik heb de stofzuiger gekocht voor €189,- omdat die 57db is, maar mijn vorige stofzuiger van €79,- is niet zo'n stijve hark als die AEG en heeft ook al die nadelen niet.
Electro World Balsters Assen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Electro World Balsters Assen heeft de volgende resultaten bereikt:
Goede vlotte service.
Alles goed.
informatie vooraf en levering volgens afspraak
Een zaak met goede service erg klantvriendelijk, snelle handeling
Goede service, afspraken worden nagekomen, geen onverwachte onkosten.
Goede service
Goede persoonlijke verkoper.