- Product of service:
- We zijn benieuwd wat je van ons vindt!
2026 reviewsSchrijf review
100% beveelt Electro World Ava Oost-Souburg aan!
2026 reviewsSchrijf review
100% beveelt Electro World Ava Oost-Souburg aan!
Duidelijke informatie door vriendelijk personeel
Als vaste klant bij AVA Oost-Souburg kan ik alleen maar positief reageren. De begeleiding van mijn aankopen is optimaal, de verkoper neemt alle tijd om je hierbij de nodige toelichting te verlenen. Hetzelfde geldt voor de levering. Ook hier wordt alles gedaan om aan je wensen te voldoen. Uitermate deskundig en vriendelijk personeel. Doe zo voort!
Gewoon goed
Gewoon aardige en behulpzame mensen
Wordt aktijd vriendelijk geholpen. Niet opdringerig, maar altijd ontspannen te woord gestaan. Altijd duidelijke informatie, die ook voor iemand die die kennis niet bezit te volgen is. En de service is uniek.
goede service
Gewoon goed !
Snel en correct afhandelen
Snelle goede service
Geweldige service; veel dank aan monteur Marco!
Goede service.
Hele fijne, snelle en vakkundige service bij reparatie werkzaamheden.
vriendelijk en deskundig personeel, snelle afhandeling en levering
Goede service
Prima service in de winkel en bij aflevering/installatie.
Electro World Ava Oost-Souburg verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Electro World Ava Oost-Souburg heeft de volgende resultaten bereikt:
goede service
Gewoon goed !
Snel en correct afhandelen
Snelle goede service
Geweldige service; veel dank aan monteur Marco!
Goede service.
Hele fijne, snelle en vakkundige service bij reparatie werkzaamheden.
vriendelijk en deskundig personeel, snelle afhandeling en levering
Goede service
Prima service in de winkel en bij aflevering/installatie.
Electro World Ava Oost-Souburg heeft de volgende resultaten bereikt:
Electro World Ava Oost-Souburg