Tevreden klant Geldermalsen
- Product of service:
- We zijn benieuwd wat je van ons vindt!
99% beveelt Electro World AHC Ommeren Tiel aan!
99% beveelt Electro World AHC Ommeren Tiel aan!
Geweldig geholpen
Het Zijn aardige verkopers
Hele goede service en uitleg over de wasmachine
Ervaring vanuit Lienden en deze zijn meegenomen naar Avezaath om toch het juiste besluit weer te nemen
vriendelijk geholpen, jammer dat ik niet met mijn zakelijke creditcard kan afrekenen. Is wel een reden om voorlopig elders te kopen.
Goed advies gehad van andre en goede bezorgers
Goede info en snelle service
Goed advies en de installatie was ook prima
Goed advies, vlotte afhandeling, heldere communicatie en afspraken.
vriendelijke mensen
Vertrouwt adres, nemen de klant serieus. No nonsens verhalen bij de verkoop.. service goed. Levering snel en netjes.
goed
Probleem met Jura koffiezetapparaat snel door henzelf opgelost tegen een zeer redelijke prijs. Tevens machine gereinigd.
Electro World AHC Ommeren Tiel verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Electro World AHC Ommeren Tiel heeft de volgende resultaten bereikt:
Hele goede service en uitleg over de wasmachine
Goed advies gehad van andre en goede bezorgers
Goede info en snelle service
Goed advies en de installatie was ook prima
Goed advies, vlotte afhandeling, heldere communicatie en afspraken.
vriendelijke mensen
goed