w h verweij
- Product of service:
- We zijn benieuwd wat je van ons vindt!
99% beveelt Electro World AHC Ommeren Tiel aan!
99% beveelt Electro World AHC Ommeren Tiel aan!
klantvriendelijk
Prima winkel met goede voorlichting over de producten.
Goede informatie en tips als je er binnenloopt.
Uitstekende uitleg en super service
een zeer goede winkel en heel vriendelijk personeel dat er ook goed verstand van heeft.
Goede service,snelle levering.
klant vriendelijk
Hele fijne service, we zijn met alles heel goed geholpen en alles is netjes geïnstalleerd! Ik zou ze zeker aanraden.
Goed behandeld goed uit gezocht wat ik nodig heb kwa inbouw koelkast/vaatwasser
Vriendelijke medewerkers die met je meedenken. Goede service
Goede service. 5 minuten na bestellen al een telefoontje dat 2 het product gingen bestellen en toen het binnen was direct een telefoontje dat ze er aan kwamen om Het te bezorgen
Snelle service na eerst storing inductiekookplaat en vervolgens bestelling nieuwe kookplaat
Een zeer enthousiaste en kundige medewerker. Hij nam de tijd om te achterhalen wat ik precies aan wasmachine zou willen hebben en gaf vervolgens een goed advies. De koop was binnen een half uur gesloten (29 december). Vervolgens heeft hij zijn best gedaan om de machine op 2 januari te laten leveren. En op 2 januari vlak na negenen werd de machine geleverd, en op de juiste plek (2de verdieping) geïnstalleerd. Alles volgens afspraak en dus weer een 100% tevreden klant.
Zeer tevreden goeie service, al konden ze mijn probleem niet oplossen maar dat lag aan de fabrikant, niet aan electro world.
Goed voorgelicht, installeren keurig volgens afspraak.
Electro World AHC Ommeren Tiel verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Electro World AHC Ommeren Tiel heeft de volgende resultaten bereikt:
Electro World AHC Ommeren Tiel
Voorstad 21
4001LS Tiel
klantvriendelijk
Prima winkel met goede voorlichting over de producten.
Goede informatie en tips als je er binnenloopt.
Uitstekende uitleg en super service
Goede service,snelle levering.
klant vriendelijk
Goed behandeld goed uit gezocht wat ik nodig heb kwa inbouw koelkast/vaatwasser
Vriendelijke medewerkers die met je meedenken. Goede service
Goed voorgelicht, installeren keurig volgens afspraak.
Electro World AHC Ommeren Tiel heeft de volgende resultaten bereikt:
Electro World AHC Ommeren Tiel