Wj debart
- Product of service:
- We zijn benieuwd wat je van ons vindt!
99% beveelt Electro World AHC Ommeren Tiel aan!
99% beveelt Electro World AHC Ommeren Tiel aan!
Ze hebben mij uitzonderlijk goed geholen
Heel klantgericht, goede informatie en advies met humor erbij!
goede communicatie. Vriendelijk personeel en komen afspraken altijd na.
Goed geholpen en de installateur heeft alles netjes geïnstalleerd en achter gelaten.
Netjes geholpen bij de verkoop en ook de levering super geregeld
persoonlijk en deskundig avies
Vlotte vriendelijke en goede uitleg
Een prettige winkel en vriendelijk en vakkundig personeel
ze zijn heel goed om je helpen met problemen
Ben goed geholpen, maar dat is iedere keer perfect.
Fijne winkel, ruim assortiment. Vriendelijke mensen, met kennis van zaken. Goed advies gekregen. Aangeschafte TV voldoet boven verwachting.
Goed en snel advies
Je wordt goed geïnformeerd en op een prettige manier te woord gestaan. Ze zijn servicegericht en zetten de klant altijd centraal. Ik beveel Electro World AHC van Ommeren in Tiel van harte aan.
Klantvriendelijk en zeer deskundig
Goede service, komen hun afspraken na, aardig personeel.
Electro World AHC Ommeren Tiel verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Electro World AHC Ommeren Tiel heeft de volgende resultaten bereikt:
Electro World AHC Ommeren Tiel
Voorstad 21
4001LS Tiel
Ze hebben mij uitzonderlijk goed geholen
Heel klantgericht, goede informatie en advies met humor erbij!
goede communicatie. Vriendelijk personeel en komen afspraken altijd na.
Netjes geholpen bij de verkoop en ook de levering super geregeld
persoonlijk en deskundig avies
Vlotte vriendelijke en goede uitleg
Een prettige winkel en vriendelijk en vakkundig personeel
ze zijn heel goed om je helpen met problemen
Ben goed geholpen, maar dat is iedere keer perfect.
Goed en snel advies
Klantvriendelijk en zeer deskundig
Goede service, komen hun afspraken na, aardig personeel.
Electro World AHC Ommeren Tiel heeft de volgende resultaten bereikt:
Electro World AHC Ommeren Tiel