Te vrede klant
- Product of service:
- We zijn benieuwd wat je van ons vindt!
99% beveelt Electro World AHC Ommeren Rhenen aan!
99% beveelt Electro World AHC Ommeren Rhenen aan!
Goede service
Prima service, uitgebreide uitleg.
Zeer behulpzaam
Fijn dat we een zaak als deze in Rhenen hebben met prettig personeel
Betrouwbaar snel contact en een goede prijs
Een prima zaak met goede service !
Prima geholpen en goede service.
Correct en netjes geholpen, eerlijk verhaal
Prima service en goed geholpen
Goede voorlichting. Kostenloze thuislevering exact op de afgesproken tijd. Prettige zaak.
Snel geholpen, mooie aanbieding
Werd vriendelijk geholpen door de medewerker en een goed advies .
Altijd correct geholpen
Goed geholpen door Mark. En goede uitleg gehad van de gekochte stofzuiger.
Electro World AHC Ommeren Rhenen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Electro World AHC Ommeren Rhenen heeft de volgende resultaten bereikt:
Electro World AHC Ommeren Rhenen
Plantsoenstraat 3
3911KA Rhenen
Goede service
Prima service, uitgebreide uitleg.
Zeer behulpzaam
Fijn dat we een zaak als deze in Rhenen hebben met prettig personeel
Betrouwbaar snel contact en een goede prijs
Een prima zaak met goede service !
Prima geholpen en goede service.
Correct en netjes geholpen, eerlijk verhaal
Prima service en goed geholpen
Snel geholpen, mooie aanbieding
Werd vriendelijk geholpen door de medewerker en een goed advies .
Altijd correct geholpen
Goed geholpen door Mark. En goede uitleg gehad van de gekochte stofzuiger.
Electro World AHC Ommeren Rhenen heeft de volgende resultaten bereikt:
Electro World AHC Ommeren Rhenen