Grotenhuis
Oktober 2023 hier een aeg wasmachine gekocht. 16 april 2025 een foutcode EF0 en de hele vloer blank. Terug naar de winkel. De verkoper belde met de klantenservice van AEG, maar kon ze niet gelijk aan de lijn krijgen. Ik mocht het ook zelf proberen. Ik kreeg ze aan de lijn en ik snapte dat ik het zelf mocht proberen.. erg zakelijk en heel slecht verstaanbaar. Uiteindelijk gelukt en een afspraak gemaakt voor een monteur van Aeg. Die kwam op 29 april en constateerde dat de leiding onder de was kuip los was. Weer vast gemaakt. Probleem verholpen. Fijn! Helaas was dit van korte duur. 24 mei weer dezelfde foutcode en weer veel water op de vloer. Zelf maar gelijk gebeld met Aeg. Wel nog langs geweest bij Electroworld, maar kreeg weinig gehoor. Aeg monteur kwam op 2 juni. Deze had helaas niet het juiste onderdeel bij zich. 6 juni kwam hij weer terug wn heeft die leiding vervangen en andere schokbrekers erin gezet . 2 dagen later, 8 juni(zondag) weer dezelfde foutcode en weer water op de vloer.. gelijk online een afspraak gemaakt bij Aeg en 10 juni naar Electroworld Rhenen gegaan. Aangegeven dat ik geen vertrouwen meer had in deze machine en een andere wilde. Verkoper gaf aan dat hij daar niet over ging, maar dat de eigenaar mij die middag zou terugbellen. Niet gebeurd. 11 juni weer naar de winkel gegaan. Ik had het verkeerd begrepen.. het is door gestuurd naar Aeg. 12 juni weer naar de winkel geweest. Ze hadden nog niets gehoord. Maar wel dat aeg nav Hemelvaartsdag een achterstand had en dat eerst moest wegwerken. En dat er contact was met een vertegenwoordiger van aeg. Tevens ook gemeld dat de aeg monteur hier 18 juni zou komen. Tot 18 juni niets gehoord van Electroworld. Monteur van Aeg vond van residu van schuim. Dat kon kloppen aangezien er al een half jaar dierenkleedjes worden gewassen met speciaal was middel dat erg schuimt.. dit heb ik ook aangegeven bij de monteur, maar op mijn vraag, waarom er al een half jaar mee wordt gewassen en geen enkel probleem heeft opgeleverd en nu dan wel opeens?daar kon hij mij geen antwoord op geven. Vandaag 23 juni wordt ik gebeld door Electroworld met de vraag hoe het is gegaan met de monteur. Ik gaf mijn verhaal en hij verklaarde fijn, dat het is gemaakt. Waarop ik antwoordde ,dat ik mij in de kou voelde gezet door Electroworld, ondanks deze hitte. Ik heb al eerder aangegeven dat ik geen vertrouwen meer heb in deze machine en daar wordt in mijn ogen niets mee gedaan. En iedere keer, krijg ik, voor mijn gevoel een smoes te horen. Ik ga hier nooit meer wat kopen!