D. Bernard
super bedrijf
Snel verstuurd en goed verpakt
Top service.
gewoon goed
Zeer klantvriendelijk bedrijf en snelle levering.
Excellent , rapidement livré,produit de très bonne qualité
Zeer overzichtelijke website en snelle levering.
Inmiddels de 5e keer dat ik hier onze kattenvoer bestel. Goede aanbieding en goede levering. Daarnaast is het ook extra leuk omdat ze een puntensysteem hebben.
Paardenvoer besteld, vlot thuis bezorgd
Pas op, oplichters! Ontzettend onprofessionele organisatie, leveren beschadigde producten en komen hun afspraken niet na. Wacht inmiddels al 5 maanden op een bestelde kattenbak, tot op heden nog geen juist product ontvangen en weigeren het aankoopbedrag te retourneren.
Top bedrijf
Aanrader om hier te bestellen
Ecodiervoeding.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Ecodiervoeding.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Ecodiervoeding.nl
Hoofdstraat 190
9601 EM Hoogezand
super bedrijf
Snel verstuurd en goed verpakt
Top service.
gewoon goed
Zeer klantvriendelijk bedrijf en snelle levering.
Excellent , rapidement livré,produit de très bonne qualité
Zeer overzichtelijke website en snelle levering.
Paardenvoer besteld, vlot thuis bezorgd
Top bedrijf