9.2 /10

checkbox98% beveelt Deurbeslagdirect.nl aan!

Hennie Hovestad

klopt niet helemaal. deurknop ontbreekt

na de reclamering opgenomen;ost

J. N. Luttjehuizen

prima, snel, goed service

Uw ervaring met Deurbeslagdirect.nl:
ik had een raamopener besteld en bij aflevering ontbrak er een onderdeeltje. Vrijdag aan het eind van de middag gebeld, nog dezelfde dag een mailtje met het verzoek om een paar foto's. 's maandags bericht dat ze met de toeleverancier contact zouden opnemen. Dinsdag aan het begin van de middag het betreffende onderdeel in huis. Dat is nog eens service!

Remco Jongsma

Deurklinken

Uw ervaring met Deurbeslagdirect.nl:
Heel snel en goed geholpen met vraag over bestelling en klantvriendelijke houding vanuit Deurbeslag

Harry

Mooie producten en goede levering.

Uw ervaring met Deurbeslagdirect.nl:
Duidelijke website. Goede producten en correcte levering.

Ankie van Boeijen

Beoordeling

Uw ervaring met Deurbeslagdirect.nl:
Zeer positieve ervaring, heel snel in huis!

Marc Dirksen

SterSterSterHalve sterLege ster

Verschillende deurbeslag gekocht

Uw ervaring met Deurbeslagdirect.nl:
Laatst verschillende deurbeslag gekocht, stond 1tot 3 dagen verzending. Na een week nog geen status verandering van de bestelling. Mail gestuurd, waarop ik direct mail terug kreeg dat bestelling net was verzonden. Heel tevreden over snelle terugkoppeling en levering.

Wim Van der Eijk

Deurdrangers gekocht.

Uw ervaring met Deurbeslagdirect.nl:
Prima,ging even fout met de bestelling maar direct een reactie en recht getrokken. Top.

Sam Samual

Perfecte service

Kleine bestelling maar grote service

TJ VAN ACHT

Goed deurbeslag, waardeloze schroefjes

Uw ervaring met Deurbeslagdirect.nl:
Vreemd om kwalitatief uitermate degelijk materiaal vergezeld te zien van waardeloze schroeven die doordraaien wanneer je er naar kijkt. Voor 50 eurocent op een factuurbedrag van 250 euro was mijn klantervaring heel wat beter geweest. Zonde!

?brahim Özcan

Tevreden, vlotte bezorging

Marcelline Van de Werff

Review.

Uw ervaring met Deurbeslagdirect.nl:
Snelle en nette levering. Prima.

CS

Goed geregeld

Helemaal goed.

SterSterLege sterLege sterLege ster

Helemaal niet direct

Uw ervaring met Deurbeslagdirect.nl:
Helemaal niet direct, 7 weken moeten wachten…

Snel&meedenkend

Uw ervaring met Deurbeslagdirect.nl:
Zag verschillende deurbeslag sets op de site. Wilde graag een set met draaiknop ipv een klink. Per mail kreeg ik snel een reactie dat dit mogelijk was voor dezelfde prijs. Nu een mooie set op de deur!

Deurbeslagdirect.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Deurbeslagdirect.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.2/10
  • checkEerste review geschreven op 25 mei 2015

Deurbeslagdirect.nl

Noviostores.nl is het bedrijf achter een aantal product- en of merkgerichte webshops in Nederland. Onze shops worden gekenmerkt door een breed aanbod van producten. Wij selecteren kwalitatief hoogwaardige producten van betrouwbare merken waar u lang plezier van zult hebben. In onze webshops proberen wij u zoveel mogelijk productinformatie te geven. Wilt u meer weten over een product? Neem dan contact met ons op, wij geven u graag een goed advies!

Cargadoorweg 7

prima, snel, goed service

Remco Jongsma

Deurklinken

Harry

Mooie producten en goede levering.

Uw ervaring met Deurbeslagdirect.nl:
Duidelijke website. Goede producten en correcte levering.

Ankie van Boeijen

Beoordeling

Uw ervaring met Deurbeslagdirect.nl:
Zeer positieve ervaring, heel snel in huis!

Marc Dirksen

Tevreden, vlotte bezorging

Marcelline Van de Werff

Review.

Uw ervaring met Deurbeslagdirect.nl:
Snelle en nette levering. Prima.

CS

Goed geregeld

Helemaal goed.

SterSterLege sterLege sterLege ster

Helemaal niet direct

Uw ervaring met Deurbeslagdirect.nl:
Helemaal niet direct, 7 weken moeten wachten…

Snel&meedenkend

Deurbeslagdirect.nl heeft de volgende resultaten bereikt: