annette fonville
Ik was al bekend met hannah gezichtsproducten, hele fijne crèmes en snel geleverd.
Overzichtelijke website. Vlotte levering.
Happy customer :)
Heel goed!
Mooie en uitgebreide webshop. Snelle en efficiënte afhandeling van een bestelling, met telkens een aangepast staaltje. Verschillende manieren om te betalen. Voor elk wat wils ...
Een keer een bestelling gedaan. Ben tevreden.
Top
Geweldige zonnecrème. Ik had altijd last van mijn ogen, maar n niet met deze crème Alleen kamer dat hij zo duur is. .
Op dit moment niet tevreden, want geen pakket (dure order!)
Goed product, snel geleverd
Zeer snelle levering, topprodukten
Een pot met créme van Maria Galand gekocht. De deksel was stuk.
Duidelijke site. Dit keer gaat de levering slecht of niet 29 mei besteld en mogelijk, maar tot nu toe komt er elke keer een dag bij, morgen, 4 juni, levering. Ben ik niet gewend.
heb mijn bestelling nog niet ontvangen
Dehcos verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Dehcos heeft de volgende resultaten bereikt:
Dehcos
Wilhelminastraat 19b
5991 AX Baarlo Lb
Overzichtelijke website. Vlotte levering.
Happy customer :)
Heel goed!
Een keer een bestelling gedaan. Ben tevreden.
Top
Op dit moment niet tevreden, want geen pakket (dure order!)
Goed product, snel geleverd
Zeer snelle levering, topprodukten
Een pot met créme van Maria Galand gekocht. De deksel was stuk.
heb mijn bestelling nog niet ontvangen
Dehcos heeft de volgende resultaten bereikt: