9,3 /10

checkbox99% beveelt Dé Witgoed Specialist aan!

Jan Smidstra

Een eerlijk en open bedrijf, aanbevelenswaardig voor iedereen

Timmer

Geweldig

Marcel

Prima service

Guus Brüheim

Het verbaast ons in het geheel niet, dat hun klanten in de zeer wijde omgeving te vinden zijn. Klasse!

B.van Kessel

Harry Jutte

Keurig netjes gedaan door de monteur, zeer tevreden.

Luuk Vd molengraft

Zojuist is monteur Kai bij mij geweest. Een zeer deskundige man op het gebied van machines. Hij werkt netjes en legt klant duidelijk en goed uit. Wat er vervangen wordt, kortom top service

Jong

Lieve mensen geven goed advies en altijd vriendelijk ‘Daarom Ben ik al Jaren Klant gr Ali jong

Henk van Erk

Helemaal top in advies, communicatie en afleveren.

Mvr Otto

Prima bedrijf Heel vriendelijk behulpzaam personeel zoeken de beste oplossing. De montuur is ook goed en geeft goede uitleg . Ben dus dik tevreden.

Lenie albers

Alles goed uitleg service aansluiten prima

Rik

Top service! Had een vaatwasser met Error melding. Contact gezocht en zoals afspraak netjes en tijdig teruggebeld. Monteur was snel bij ons en gaf goed advies over vernieuwen ipv reparatie na controle van de machine. Liet ons transparant in het systeem meekijken naar de prijzen van de onderdelen en op basis daarvan besloten een nieuwe te bestellen. Deel van de inspectie kosten krijg je terug als je een nieuw apparaat bij ze besteld. Dag erna gelijk een scherpe offerte ontvangen en het mail contact verliep vlot. Snel antwoord is zeer prettig! Montage van de nieuwe machine verliep soepel. Creatieve oplossingen en netjes te werk gegaan. Zelfs de plinten van de keuken teruggeplaatst. Chapeau, een dikke 10 voor service, snelheid en kwaliteit!

M. Wiers

Snelle service, klantvriendelijk, geweldig team

Middendorp

De .montuers hebben de vaatwasser keurig geplaats dank door voor

Tangenberg

Prima voor elkaar

Dé Witgoed Specialist verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Dé Witgoed Specialist heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9,3/10
  • checkEerste review geschreven op 17 mei 2018

Dé Witgoed Specialist

Bij ons geen snelle verkooppraatjes, maar oplossingen voor de lange termijn. Wij luisteren naar uw wensen en geven vakkundig advies, ook bij u thuis. U vindt altijd een Dé Witgoed Specialist bij u in de buurt.

Huizermaatweg 480

Prima service

Guus Brüheim

B.van Kessel

Harry Jutte

Keurig netjes gedaan door de monteur, zeer tevreden.

Luuk Vd molengraft

Jong

Henk van Erk

Helemaal top in advies, communicatie en afleveren.

Mvr Otto

Lenie albers