Marieke
Goede en nette service wasmachine snel geleverd
99% beveelt Dé Witgoed Specialist Wijntje 's-Gravendeel aan!
99% beveelt Dé Witgoed Specialist Wijntje 's-Gravendeel aan!
Goeie informatie Netjes gewerkt
Heel goed geholpen in de winkel en snelle levering en installatie. Top!
Je krijgt altijd de juiste informatie , die je nodig heeft om tot je aankoop te gaan ,in de winkel . En wat een reparatie aan huis betreft , gaan zij efficiënt te werk . En ook dan krijg je de juiste informatie .
Heel goed en snel geholpen
Op zaterdag in de winkel geweest. Geholpen door een fijne man. Het product kon dezelfde week al bezorgd worden. De bezorgers hebben alles geïnstalleerd en nette mensen. Al met al erg tevreden en volgende keer kom ik weer.
Zeer tevreden, zijn erg vriendelijk en behulpzaam. Erg vakkundig. Ook degene die komt bezorgen, erg vriendelijk en neemt de tijd voor uitleg. Sluiten alles netjes voor je aan.
Prima geholpen bij aankoop. Netjes en tijdig geleverd.
Goed,snelle service en vriendelijk.
Goede service en advies, ook bij reparatie thuis is vlot.
Snelle response
Luisteren goed naar wat de klant wil. Goed advies.
Helemaal fijn
Snelheid en aardige monteur die het probleem zeer snel vond, maar helaas niet kon verhelpen omdat dit voor HW Wonen/Zwaluwe Bouw is, dus weer wachten en tot nu toe van beide laatst genoemden nog niets gehoord. Dus ik met onnodige kosten opgezadeld ben die ik met gedane aansprakelijkheid naar beiden zal door sturen.
Dé Witgoed Specialist Wijntje 's-Gravendeel verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Dé Witgoed Specialist Wijntje 's-Gravendeel heeft de volgende resultaten bereikt:
Dé Witgoed Specialist Wijntje 's-Gravendeel
Smidsweg 4
3295BV 's-Gravendeel
Goeie informatie Netjes gewerkt
Heel goed geholpen in de winkel en snelle levering en installatie. Top!
Heel goed en snel geholpen
Prima geholpen bij aankoop. Netjes en tijdig geleverd.
Goed,snelle service en vriendelijk.
Goede service en advies, ook bij reparatie thuis is vlot.
Snelle response
Luisteren goed naar wat de klant wil. Goed advies.
Helemaal fijn
Dé Witgoed Specialist Wijntje 's-Gravendeel