K.A. Both
Super goed!! Goede uitleg en goede service!!!
100% beveelt Dé Witgoed Specialist Wijntje Oud-Beijerland aan!
100% beveelt Dé Witgoed Specialist Wijntje Oud-Beijerland aan!
Goed advies en prima bezorging
Goed geholpen en snelle levering/plaatsing van product.
Kundig personeel, we worden altijd goed geholpen
Top service
Uitstekende service bij bestellen en levering
Na bestelling van het apparaat liep de levertijd iets uit. Als service werd het product bij mij thuis afgeleverd! Top bedrijf!
We zijn snel en goed geholpen
We zijn heel goed geholpen en eeg vriendelijk top
correct geholpen
Snel geregeld
Was mijn eerste ervaring en die was prima. Mooie snelle levering en plaatsing.
Op de online reparatie aanvraag weekend snel op maandag reactie. Monteur gaf goed advies,en nieuwe vaatwasser volgende dag geplaatst.Super.
Top service! Denken mee en altijd op tijd.
Dé Witgoed Specialist Wijntje Oud-Beijerland verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Dé Witgoed Specialist Wijntje Oud-Beijerland heeft de volgende resultaten bereikt:
Dé Witgoed Specialist Wijntje Oud-Beijerland
Oost-Voorstraat 39
3262JE Oud-Beijerland
Goed advies en prima bezorging
Goed geholpen en snelle levering/plaatsing van product.
Kundig personeel, we worden altijd goed geholpen
Top service
Uitstekende service bij bestellen en levering
We zijn snel en goed geholpen
We zijn heel goed geholpen en eeg vriendelijk top
correct geholpen
Snel geregeld
Was mijn eerste ervaring en die was prima. Mooie snelle levering en plaatsing.
Top service! Denken mee en altijd op tijd.
Dé Witgoed Specialist Wijntje Oud-Beijerland
Oost-Voorstraat 39