TCR Plastics
Goede service tot nu toe
99% beveelt Dé Witgoed Specialist Van Rooij Breda aan!
99% beveelt Dé Witgoed Specialist Van Rooij Breda aan!
Goed info in winkel en goede bestelling en plaatsing
Goed advies, scherpe prijs en snel goed en vakkundig geïnstalleerd. Top!
Altijd vrienfelijk en behulpzaam
Snel en goede service bij de reparatie
Goed bedrijf, klantvriendelijk, luisteren goed en komen met effectieve oplossingen binnen het budget
Al jaren top!
zeer tevreden
quooker kraan laten schoonmaken door dit bedrijf heel netjes en goed gedaan door een vriendelijke monteur heeft mij ook goede tips nog gegeven dit bedrijf is echt een aanrader!! rob l breda
Ik werd vlot geholpen en de monteur die kwam was beleefd, op tijd en gaf uitleg van het probleem. Zou het zeker aanraden.
Snelle service, mensen met kennis en ervaring.
Heel goed geholpen
snelle vriendelijke service, je wordt gelijk en zeer goed geholpen. zo een zaak is echt onmisbaar.
Goed en vertrouwd.
Dé Witgoed Specialist Van Rooij Breda verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Dé Witgoed Specialist Van Rooij Breda heeft de volgende resultaten bereikt:
Dé Witgoed Specialist Van Rooij Breda
Nieuwe Ginnekenstraat 12
4811NR Breda
Goed info in winkel en goede bestelling en plaatsing
Goed advies, scherpe prijs en snel goed en vakkundig geïnstalleerd. Top!
Altijd vrienfelijk en behulpzaam
Snel en goede service bij de reparatie
Al jaren top!
zeer tevreden
Snelle service, mensen met kennis en ervaring.
Heel goed geholpen
Goed en vertrouwd.