Emmen
prima service en klantgericht
99% beveelt Dé Witgoed Specialist Van Rooij Breda aan!
99% beveelt Dé Witgoed Specialist Van Rooij Breda aan!
Super. Altijd goede service
Vakkundig, betrouwbaar, perfecte service, Koninklijk gewoon
zeer correct en vaktechnisch
goed gedaan
Prima en zeer snelle service en levering
Zeer snelle en goede service
top
Zeer betrouwbaar, altijd op tijd. Uitstekende voorlichting. Sympathieke mensen.
Snel advies en snel en professioneel geholpen.
Fijn bedrijf, kan alles via hen regelen.
Snelle service !’ Heel fijn.
Heel tevreden over de snelle service
Fijn geholpen, zowel telefonisch als in de winkel. Vriendelijk en goede uitleg en advies.
Duidelijke communicatie over prijs en wat je er voor mag verwachten. Snelle service en levering.
Dé Witgoed Specialist Van Rooij Breda verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Dé Witgoed Specialist Van Rooij Breda heeft de volgende resultaten bereikt:
goed gedaan
Prima en zeer snelle service en levering
Zeer snelle en goede service
top
Zeer betrouwbaar, altijd op tijd. Uitstekende voorlichting. Sympathieke mensen.
Snel advies en snel en professioneel geholpen.
Fijn bedrijf, kan alles via hen regelen.
Snelle service !’ Heel fijn.
Heel tevreden over de snelle service
Dé Witgoed Specialist Van Rooij Breda heeft de volgende resultaten bereikt: