9.3 /10

checkbox99% beveelt Dé Witgoed Specialist Terneuzen aan!

Assortiment
Persoonlijk advies
Service op maat

van Damme

Altijd passend advies en snelle service

A. Kamp

Zeer professionele voorlichting op een prettige manier.

Vermaas

Goede service, snelle levering en vakkundige plaatsing

Meerten

Goed advies in de winkel, en monteur werkt snel en netjes. En is behulpzaam.

Fam. Jansen

Zeer tevreden over Dé Witgoed Specialist Terneuzen. Wasmachine werd binnen een week geleverd en de koel-vries combinatie binnen 1,5 week. De nieuwe machines werden vlot geinstalleerd en getest. Top service van zowel de winkelmedewerkers als monteurs.

Ingrid Nijssen

nvt

Marijke de Backere-de Winter

vlot en tijdig en vakkundig geleverd en aangesloten geleverd

Suuz

SterSterSterSterLege ster

Op aanvraag kreeg ik een offerte voor de aanschaf van de vaatwasser, in vergelijking met het apparaat dat ik al had. Goede duidelijke uitleg over de aanschaf van de vaatwasser en de verschillen in prijs kwaliteit. Jammer dat, als je bij een lokale verkoper koopt je geen korting op de inbouw krijgt om lokaal kopen te stimuleren.

Leendert

Vriendelijk en ze hadden de koffiezetter die ik zocht gelukkig op voorraad

de Ruiter

Vlotte en degelijke service voor een schappelijke prijs. S'middags langs geweest a.d.h. van onze kapotte vaatwasser. s'morgens de dag erop 2 monteurs aan huis voor de laatste controle en na de middag het nieuwe apparaat deskundig en netjes geïnstalleerd met aanpassing van de keukenkast. Lokale en zeer betrouwbare witgoed zaak.

Goed advies gekregen en vakkundig en snel geholpen . Ben zeer tevreden

Jan IJntema

Keurig opgelost en tegen een schappelijk tarief. Was jammer genoeg mijn eigen fout door het afdek klepje van de pomp niet goed te sluiten.

Emmy Feyen

Mensen zijn er altijd vriendelijk en behulpzaam in raad en daad!

Johan Kostermans

Vriendelijk en vakkundig personeel. Zowel bij de verkoop, als bij de levering

M.J. de Man-Peeters

Service bijzonder goed. Korte wachttijden en vriendelijke en ervaren monteurs

Dé Witgoed Specialist Terneuzen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Dé Witgoed Specialist Terneuzen heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.3/10
  • checkEerste review geschreven op 23 mei 2018

Dé Witgoed Specialist Terneuzen

Van harte welkom bij ons bedrijf de Witgoedspecialist Terneuzen. Wij bestaan al sinds 1984, en staan al jaren bekend om onze snelle service ,reparatie en leveringen. U kunt bij ons terecht voor een grote keus in vrijstaand witgoed, en voor al uw inbouwapparatuur.

Vlooswijkstraat 15-21

4531CC Terneuzen

Assortiment
Persoonlijk advies
Service op maat

van Damme

Altijd passend advies en snelle service

A. Kamp

Zeer professionele voorlichting op een prettige manier.

Vermaas

Goede service, snelle levering en vakkundige plaatsing

Meerten

Goed advies in de winkel, en monteur werkt snel en netjes. En is behulpzaam.

Fam. Jansen

de Ruiter

Goed advies gekregen en vakkundig en snel geholpen . Ben zeer tevreden

Jan IJntema

Emmy Feyen

Mensen zijn er altijd vriendelijk en behulpzaam in raad en daad!

Johan Kostermans

Vriendelijk en vakkundig personeel. Zowel bij de verkoop, als bij de levering