Riet
- Product of service:
- wasmachine en droger
97% beveelt Dé Witgoed Specialist Molenaar Alblasserdam aan!
97% beveelt Dé Witgoed Specialist Molenaar Alblasserdam aan!
Vakkundig advies, en bezorging ook uitstekend! Een vertrouwd adres!
Algehele service is gewoon goed. Na tegenslag bij de plaatsing van een droger werd er mee gedacht en snel gereageerd. Geen gedoe over schuld / aansprakelijkheid e.d. maar snel en goedkoop oplossen. En niet te vergeten: vriendelijke monteurs
Heel goed bedrijf, konden mij helaas niet verder helpen maar zijn zeer open en eerlijk
Prima, snelle reactie en snelle actie
Mijn zoon heeft hier advies ingewonnen en had hier een fikse offerte staan. Deze hebben ze verwijderd. Hadden opeens geen tijd en raadde hem aan elders te kijken. Vonden dat hij wel erg moeilijke vragen had. Nul service. Geen woorden voor. Echt schandalig.
Top service, vriendelijk personeel en klantgericht.
Prima voorlichting en er werd goed geluisterd naar onze wensen.
Binnen een dag is mijn kapotte wasmachine vervangen voor een nieuwe.Snelle service dus,en prima geïnstalleerd door Floor v.d.Burger. Waarom zou je verder zoeken.
Wederom super geholpen!
Snelle services
Goed advies in winkel Alblasserdam. Monteurs snel, vakkundig en vriendelijk. Ik ben erg tevreden.
Dankzij deskundig advies konden we snel een beslissing nemen voor de aankoop van koelkast-diepvriescombinatie. Snel geleverd en keurig geplaatst door vriendelijk personeel
Snel geholpen perfect
Uitstekende informatie, er wordt echt geluisterd en meegedacht. In eertse instantie voor een reparatie. Kundige medewerkers! Alles zeer correct en precies volgens afspraken. Dit is de grote meerwaarde van een kwaliteitsbedrijf terwijl de prijzen marktconform zijn. Zeer aan te bevelen.
Goed advies, service en after sales service
Dé Witgoed Specialist Molenaar Alblasserdam verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Dé Witgoed Specialist Molenaar Alblasserdam heeft de volgende resultaten bereikt:
Dé Witgoed Specialist Molenaar Alblasserdam
van Eesterensingel 125
2951CJ Alblasserdam
Prima, snelle reactie en snelle actie
Top service, vriendelijk personeel en klantgericht.
Prima voorlichting en er werd goed geluisterd naar onze wensen.
Wederom super geholpen!
Snelle services