Lieshout
Zeer goed en deskundig
99% beveelt Dé Witgoed Specialist Lieshout aan!
99% beveelt Dé Witgoed Specialist Lieshout aan!
Zeer goed en deskundig
Fijn, betrouwbaar bedrijf met top service!
Prima, fijne mensen , alles prima in orde
Alleen maar heel veel lovende woorden Super goed!!!
Worden altijd goed geholpen.
goed advies en super snelle service
Er wordt adequaat meegedacht bij de aanschaf van de producten en de plaatsing ervan
Helemaal TOP Tijdelijk hun eigen stofzuiger te leen gekregen, hoe mooi is dat 👍👍👍👍
Probleem met onze vaatwasser, netjes en vakkundig opgelost.
Snelle service
Zeer goed!
Prima service
Snelle levering en uitleg van het gebruik van de wasmachine.
pettige duidelijke samenwerking
Dé Witgoed Specialist Lieshout verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Dé Witgoed Specialist Lieshout heeft de volgende resultaten bereikt:
Dé Witgoed Specialist Lieshout
Electronweg 9D
1627 LB Hoorn
Zeer goed en deskundig
Fijn, betrouwbaar bedrijf met top service!
Prima, fijne mensen , alles prima in orde
Alleen maar heel veel lovende woorden Super goed!!!
Worden altijd goed geholpen.
goed advies en super snelle service
Probleem met onze vaatwasser, netjes en vakkundig opgelost.
Snelle service
Zeer goed!
Prima service
Snelle levering en uitleg van het gebruik van de wasmachine.
pettige duidelijke samenwerking
Dé Witgoed Specialist Lieshout heeft de volgende resultaten bereikt: