Nvt
1987 reviewsSchrijf review
100% beveelt Dé Witgoed Specialist Jos Verstegen aan!
1987 reviewsSchrijf review
100% beveelt Dé Witgoed Specialist Jos Verstegen aan!
Fijn geholpen
Altijd al vriendelijk en goed geweest
Alles prima gegaan
Gewoon een fijn bedrijf.
Persoonlijk advies, goede gebruiksvriendelijke apparatuur en zorgvuldige levering.
Netjes geholpen en goede service.
Uitstekend
We zijn zeer tevreden over de service van Witgoed specialist Jos Verstegen. Dhr van Schaijik is een expert die snel een oplossing bood, en vriendelijk! Blij dat de vaatwasser het weer doet. Raden deze expert van harte aan!
Prima service, goed advies
Klantvriendelijk
Ze denken me aan een oplossing
Monteur heeft goed meegekeken en was flexibel
goed
Bijzonder snel geholpen. Goede uitleg Goed advies Vriendelijke monteur
Dé Witgoed Specialist Jos Verstegen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Dé Witgoed Specialist Jos Verstegen heeft de volgende resultaten bereikt:
Dé Witgoed Specialist Jos Verstegen
Thorbeckeplein 10
5301NB Zaltbommel
Fijn geholpen
Altijd al vriendelijk en goed geweest
Alles prima gegaan
Gewoon een fijn bedrijf.
Netjes geholpen en goede service.
Uitstekend
Prima service, goed advies