Tjerk Lenters
Prima en snel uitgevoerd.
100% beveelt Dé Witgoed Specialist Janssen Barneveld aan!
100% beveelt Dé Witgoed Specialist Janssen Barneveld aan!
nog te weinig ervaring ivm overname winkel
Zeer goed
Alles netjes ingebouwd. Kastjes bijgesteld.
Onze wasmachine moest naar de 2e verdieping. De 2 monteurs waren uiterst zorgvuldig ivm beschadiging of vuil. Alles werd rustig en met beleid uitgevoerd. Waardering hiervoor.
IK BEN GEHOLPEN DOOR AARDIGE EN KUNDIGE DENK IK JONGEMAN,IK VOND HET EEN ZEER GOEDE VERKOPER DIE MEEDENKT MET DE KLANT.GA ZO DOOR IS HELEMAAL TOP.
Zoals altijd goed
Snel wasmachine geleverd en geplaatst.
Professioneel en vriendelijk
Perfecte hulp en bejegening
Goed en snel.
als we een electrisch apparaat nodig hebben gaan we naar jullie. eerder hadden we Schotsman in voorthuizen. Maar nu zijn we bij jullie tevens voor de service.
al jaren een vertrouwd adres.voor service en advies
Nu was de service en advisering op orde.
Prima service, komen hier graag
Dé Witgoed Specialist Janssen Barneveld verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Dé Witgoed Specialist Janssen Barneveld heeft de volgende resultaten bereikt:
Dé Witgoed Specialist Janssen Barneveld
Emmastraat 2
3771BL Barneveld
nog te weinig ervaring ivm overname winkel
Zeer goed
Alles netjes ingebouwd. Kastjes bijgesteld.
Zoals altijd goed
Snel wasmachine geleverd en geplaatst.
Professioneel en vriendelijk
Perfecte hulp en bejegening
Goed en snel.
al jaren een vertrouwd adres.voor service en advies
Nu was de service en advisering op orde.
Prima service, komen hier graag
Dé Witgoed Specialist Janssen Barneveld heeft de volgende resultaten bereikt: