Kilsdonk
Monteur is kundig
99% beveelt Dé Witgoed Specialist Hommel aan!
99% beveelt Dé Witgoed Specialist Hommel aan!
Goede begeleiding bij keuze
Alles goed
Slechte communicatie, zelf moeten vragen wanneer ze langs zouden komen voor eerst onderzoek, maar kwam dan toch weer sneller dan gezegt was.
Snelle service, weet veel van type soorten wasmachines, probleem wasmachine snel en goed opgelost.
Zeer goed advies en prima afgewerkte plaatsing
TOP SERVICE !! EN MEEDENKEN !
deskundig, vriendelijk en terzake
Arno komt al jaren bij ons. Prima bedrijf met prima service!
Tevreden.
Top bedrijf. Fijne eigenaar medewerkers. Een aanrader wat een enorm goed bedrijf!
Goede service
Zoals altijd weer prima geholpen ondanks dat het probleem, zoals nu blijkt, waarschijnlijk niet verholpen is.
Gewoon goed!
Prima service
Dé Witgoed Specialist Hommel verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Dé Witgoed Specialist Hommel heeft de volgende resultaten bereikt:
Dé Witgoed Specialist Hommel
Bergsestraat 15
4724CA Wouw
Goede begeleiding bij keuze
Alles goed
Zeer goed advies en prima afgewerkte plaatsing
TOP SERVICE !! EN MEEDENKEN !
deskundig, vriendelijk en terzake
Arno komt al jaren bij ons. Prima bedrijf met prima service!
Tevreden.
Goede service