J.Plantinga
Heel goede service
100% beveelt Dé Witgoed Specialist Haijma aan!
100% beveelt Dé Witgoed Specialist Haijma aan!
Uitstekend!
Heel goed! Meerdere fietsen mogen testen en daardoor een mooie en goede fiets voor mijzelf kunnen kopen. Heel tevreden met alles. Bedankt!
Puike service
Ongedwongen service. Geen verkooppraatjes, nee een eerlijk advies. Samen de droger op z'n plek gezet. Helemaal dikke prima!
vlot
Vriendelijk geholpen bij de aankoop en een defect na een paar dagen werd direct verholpen.
Goede informatie en service
Goed advies en service
Geweldig bedrijf, persoonlijk, onspannen en met een goed gevoel en product naar huis .
vlot en duidelijk.
Altijd vriendelijk personeel, meestal snel geholpen (drukte),
Snel en deskundig!!!
Al vanaf 1981 klant Dat zegt genoeg dachten wij.
Dé Witgoed Specialist Haijma verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Dé Witgoed Specialist Haijma heeft de volgende resultaten bereikt:
Goed advies en service
vlot en duidelijk.
Altijd vriendelijk personeel, meestal snel geholpen (drukte),
Snel en deskundig!!!
Al vanaf 1981 klant Dat zegt genoeg dachten wij.
Dé Witgoed Specialist Haijma heeft de volgende resultaten bereikt:
Dé Witgoed Specialist Haijma