T.Dijkstra
Een lastig probleem met de vaatwasser snel opgelost en kostenloos. Dat is weer een reden waarom we hier al jaren klant zijn.
100% beveelt Dé Witgoed Specialist Delken aan!
100% beveelt Dé Witgoed Specialist Delken aan!
Toppie
Goed geholpen.
Goed met ons meegedacht en snelle levering
prima
goede uitleg
Je wordt prima geholpen . Heel goede service .
Goed advies en vriendelijk personeel
Zeer correcte en deskundige advies en een vlotte levering
Zeer tevreden over de service. Vlot geholpen. En op gelost.
deskundig en vakkundig helemaal top
Top advies, snelle levering van product.
Goed ontvangen. ook de vragen wat wij wouden weten kregen wij netjes antwoord op. En goed klantvriendelijk:
Uitstekende service, vriendelijk personeel en het bezorgen en installeren ging snel en probleemloos
Geweldig bedrijf met goeie service.
Dé Witgoed Specialist Delken verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Dé Witgoed Specialist Delken heeft de volgende resultaten bereikt:
Goed geholpen.
Goed met ons meegedacht en snelle levering
prima
goede uitleg
Je wordt prima geholpen . Heel goede service .
Goed advies en vriendelijk personeel
Zeer correcte en deskundige advies en een vlotte levering
Zeer tevreden over de service. Vlot geholpen. En op gelost.
deskundig en vakkundig helemaal top
Top advies, snelle levering van product.
Geweldig bedrijf met goeie service.
Dé Witgoed Specialist Delken heeft de volgende resultaten bereikt:
Dé Witgoed Specialist Delken