Kessels
Fijn personeel goed advies prima geholpen Volgende keer weer
Deskundig en hulpvaardig personeel, zowel in de winkel als bij het afleveren en installeren
Fijne zaak waar ze de tijd nemen om voor jou de juiste apparatuur die bij jouw wensen passen te vinden. Snelle levering. Vriendelijk personeel, zowel in de winkel als bij de bezorging. Zeer tevreden met onze nieuwe droger!!!
Prima communicatie in de winkel maar de persoon die het artikel kwam leveren had niet begrepen/ of meegekregen dat hij het ter plekke zou installeren. Op mijn verzoek wel gedaan.
Duidelijke afspaken en snel gelevert !
Extra kosten op factuur, die vooraf niet zijn besproken. Ander type wasmachine in overleg geleverd. Bijbehorende verhoger wordt pas in januari geleverd, maar wel alvast in rekening gebracht. Tijdstip afspraak ineens gewijzigd ten gunste van andere klant.
Snelle offerte voor reparatie en daarna snelle opvolging voor afspraak. Reparatie keurig gedaan.
Snel en fijn geholpen zeer tevreden
Gewoon een goed en flexibel bedrijf met vriendelijke en behulpzame medewerkers.
Super fijn. Betrouwbaar en prima prijzen.
Zeer tevreden, goede hulp snelle levering top oven/magnetron gekocht! Nooit meer iets op internet kopen
Prima service
Correct, vriendelijk en vakmensen..!! Zou het zeker aanbevelen!
Goed voorgelicht en uitgelegd👍 Wasmachine standaard afvoerslang was te kort. Komen nog terug met een langere(moest besteld) Top service!
Dé Witgoed Specialist verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Dé Witgoed Specialist heeft de volgende resultaten bereikt:
Fijn personeel goed advies prima geholpen Volgende keer weer
Duidelijke afspaken en snel gelevert !
Snel en fijn geholpen zeer tevreden
Gewoon een goed en flexibel bedrijf met vriendelijke en behulpzame medewerkers.
Super fijn. Betrouwbaar en prima prijzen.
Prima service
Correct, vriendelijk en vakmensen..!! Zou het zeker aanbevelen!
Dé Witgoed Specialist heeft de volgende resultaten bereikt: