Fam.Eduard
Zoals altijd prima service, snelle levering, vriendelijk en behulpzaam personeel !
Altijd korekt
Nadat ik de order geplaatst had met levertijd 1 week , moest ik 2 weken later zelf bellen om te vragen waar het bestelde bleef. Daarna is het wel vlot afgehandeld.
Top service. Binnen 2 dagen kwam de Monteur het probleem met de filter van de wasmachine oplossen!
Goed geregeld!
Goede service snel en netjes.
Keurig net bedrijf en vertrouwd
Vriendelijk, vakkundig en snel
snelle service
Goed advies en meedenken tijdens aanschaf van nieuwe koelkast. Plaatsing van nieuwe koelkast was snel gedaan door kundig en vriendelijk personeel.
Goede, vriendelijke ervaring.
Top service en advies van Stefan Zwiers.
Prima en snelle levering.
Geweldige service Alles volgens plan Zoals bekend grandioos ,maar mag gezegd blijven
Zoals vanouds
Dé Witgoed Specialist verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Dé Witgoed Specialist heeft de volgende resultaten bereikt:
Altijd korekt
Goed geregeld!
Goede service snel en netjes.
Keurig net bedrijf en vertrouwd
Vriendelijk, vakkundig en snel
snelle service
Goede, vriendelijke ervaring.
Top service en advies van Stefan Zwiers.
Prima en snelle levering.
Zoals vanouds
Dé Witgoed Specialist heeft de volgende resultaten bereikt: