Melchior Verheijde
Vriendelijke afspraken en vakkundige monteurs. Goede prijs.
We zijn zeer tevreden, persoonlijk contact, en een hele goede service!
Heel fijn , goede service, vriendelijk
Erg goede service
vriendelijke service van de monteur en stagair
Het blijven vakmensen
Aankoop combi oven
Snelle en goede service, top!
Spülmaschine funktioniert nicht mehr
Heel blij met de service
Top
Service was top. We werden erg goed geholpen door Bram en dacht ook actief mee met oplossingen voor de levering!
Zoals altijd, TOP !!
Superrr
Jammergenoeg een krasje geconstateerd helaas na vertrek van de monteur.
Dé Witgoed Specialist verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Dé Witgoed Specialist heeft de volgende resultaten bereikt:
Vriendelijke afspraken en vakkundige monteurs. Goede prijs.
We zijn zeer tevreden, persoonlijk contact, en een hele goede service!
Heel fijn , goede service, vriendelijk
Erg goede service
vriendelijke service van de monteur en stagair
Het blijven vakmensen
Aankoop combi oven
Snelle en goede service, top!
Spülmaschine funktioniert nicht mehr
Heel blij met de service
Top
Zoals altijd, TOP !!
Superrr
Jammergenoeg een krasje geconstateerd helaas na vertrek van de monteur.
Dé Witgoed Specialist heeft de volgende resultaten bereikt: