Coenen
Ervaren en vriendelijke medewerker
Zeer vriendelijke en zeer deskundige jongeman. Hij heeft gezorgd voor een stoel, Waardoor ik prima alles kon volg en mijn man en ik de juiste keuze hebben gemaakt!
Goede reparatie service
Witgoed Bex Haelen is een klantvriendelijke firma die uitmunt door een snelle service, in nood geval zelfs service binnen enkele uren, b.v. vriezer uitval / kookplaat.
Super service en alles snel geregeld!
Goeie service en behulpzaam
Zeer vriendelijk, snel geleverd
Goede service en denken mee in een goede oplossing
Wat een goede ervaring. In de winkel kundig personeel die precies begreep, wat wij nodig hadden. De bezorging en installatie de volgende dag was ook gewoon super. Twee mensen die precies wisten wat te doen en het keurig afhandelden tot in de details.
Uitleg bij de aanschaf van de droger, snelle en goede installatie en ook nog een perfecte uitleg van de werking en de aansturing van de droger. GA ZO DOOR !
Weer een goede service geleverd, erg blij mee.
goed
Dé Witgoed Specialist verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Dé Witgoed Specialist heeft de volgende resultaten bereikt:
Ervaren en vriendelijke medewerker
Goede reparatie service
Super service en alles snel geregeld!
Goeie service en behulpzaam
Zeer vriendelijk, snel geleverd
Goede service en denken mee in een goede oplossing
Weer een goede service geleverd, erg blij mee.
goed
Dé Witgoed Specialist heeft de volgende resultaten bereikt: