Klaas de Boer
Uitstekend geregeld
99% beveelt Dé Witgoed Specialist Waterland aan!
99% beveelt Dé Witgoed Specialist Waterland aan!
Uitstekende service!!!
Alles prima geregeld en wasmachine geplaatst en geïnstalleerd. Instructie OK! (jammer dat de stekker van de opgeplaatste droger er niet in zat. Heb ik zelf opgelost)
Netjes geïnstalleerd, alles opgeruimd, vriendelijke mannen die verstand van zaken hebben. Absoluut geen haast werkers! Een aanrader!
Zoals altijd perfect
Vriendelijk, goede service en verstandige adviezen.
Komt keuring hum afspraken na
Toppie
Goed advies, goede persoonlijke benadering. En Daan wat top!
Heel tevreden over de service
Vriendelijke personeel in de winkel en de monteur gaf ons goed advies en werkte alles netjes af en liet het keurig achter. Wij zijn erg blij met het resultaat.
Goed advies gegeven, afspraken worden nagekomen, goede uitleg bij installatie.
Je wordt pretttig geholpen in de winkel.De jongens die het komen brengen netjes wordt het aangesloten.
Prima service
Dé Witgoed Specialist Waterland verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Dé Witgoed Specialist Waterland heeft de volgende resultaten bereikt:
Dé Witgoed Specialist Waterland
Kanaalkade 14
1441KC Purmerend
Uitstekende service!!!
Zoals altijd perfect
Vriendelijk, goede service en verstandige adviezen.
Komt keuring hum afspraken na
Toppie
Goed advies, goede persoonlijke benadering. En Daan wat top!
Heel tevreden over de service
Goed advies gegeven, afspraken worden nagekomen, goede uitleg bij installatie.
Prima service
Dé Witgoed Specialist Waterland heeft de volgende resultaten bereikt: