Alfred Zebregs
Eerlijk advies, snelle nette service. Top.
99% beveelt Dé Witgoed Specialist Waterland aan!
99% beveelt Dé Witgoed Specialist Waterland aan!
Eerlijk advies, snelle nette service. Top.
Prettige samenwerking. Komen afspraken goed na.
Top service
Weer naar tevredenheid geholpen. Zijn zelf ook al heel lang klant.
Zeer tevreden. Goede service.
Geweldig
Aardige en capabele verkoopster
Service was goed deskundig en snel
klantvriendelijke benadering, doen al het mogelijke voor klant, uitstekende monteur, die zeer netjes werkt, een gouden ambassadeur voor de zaak.
Snelle en goeie service
Goed advies en goede service ook nette aflevering vriendelijke jongens
Gewoon een goed bedrijf met nog echt persoonlijke aandacht en super service.
In de winkel goede service en uitleg. De monteur die de wasmachine heeft gebracht en geplaatst heeft het uitstekend gedaan en ook goede uitleg gegeven.
Koop altijd bij dit bedrijf als ik iets nodig heb , goede service , aandacht en kwalitiet
Zowel in de winkel als de installateurs vriendelijke en vakkundige service.
Dé Witgoed Specialist Waterland verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Dé Witgoed Specialist Waterland heeft de volgende resultaten bereikt:
Dé Witgoed Specialist Waterland
Kanaalkade 14
1441KC Purmerend
Eerlijk advies, snelle nette service. Top.
Prettige samenwerking. Komen afspraken goed na.
Top service
Weer naar tevredenheid geholpen. Zijn zelf ook al heel lang klant.
Zeer tevreden. Goede service.
Geweldig
Aardige en capabele verkoopster
Service was goed deskundig en snel
Snelle en goeie service
Goed advies en goede service ook nette aflevering vriendelijke jongens
Gewoon een goed bedrijf met nog echt persoonlijke aandacht en super service.
Zowel in de winkel als de installateurs vriendelijke en vakkundige service.
Dé Witgoed Specialist Waterland heeft de volgende resultaten bereikt:
Dé Witgoed Specialist Waterland