Stenekes
Vak mensen ze denken met je mee ze denken niet in problemen maar in oplossingen ga zo door !!
99% beveelt Dé Witgoed Specialist Waterland aan!
99% beveelt Dé Witgoed Specialist Waterland aan!
We komen al jaren bij Witgoed. Service is top men denkt met je mee. Geven goede tips en adviezen. Nu bv oven defect net over de garantie heen. Heeft witgoed toch een mooie prijs kunnen regelen . Dank jullie wel.
Tevreden
Prima service
Begripvol en leven zich in in jouw situatie
Een heel fijn bedrijf die service nog hoog in het vaandel heeft Echt een aanrader!
Goede service en hele goede bezorgers. Prima prijs kwaliteit verhouding.
Betrokken denken mee
Snelle service .Vriendelijke monteur.
goed advies en installatie
Snelle goede service
Geweldig bedrijf en super medewerkers die je bestelling komen brengen en aansluiten
Mooi en zakelijk
valt geen aanmerking te benoemen
Bij u reeds bekend, wij zijn zeer tevreden cliënt voor aankoop en reparaties bij Waterland.😁 Mvrgr. Fam. G. van den Brink
Dé Witgoed Specialist Waterland verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Dé Witgoed Specialist Waterland heeft de volgende resultaten bereikt:
Dé Witgoed Specialist Waterland
Kanaalkade 14
1441KC Purmerend
Tevreden
Prima service
Begripvol en leven zich in in jouw situatie
Goede service en hele goede bezorgers. Prima prijs kwaliteit verhouding.
Betrokken denken mee
Snelle service .Vriendelijke monteur.
goed advies en installatie
Snelle goede service