Patrice
Aankoop combi oven
99% beveelt Dé Witgoed Specialist Van Rooij Breda aan!
99% beveelt Dé Witgoed Specialist Van Rooij Breda aan!
Aankoop combi oven
Jammergenoeg een krasje geconstateerd helaas na vertrek van de monteur.
goede service en peter een prima kerel
Goed bedrijf en goede mensen.
Op Van Rooij kun je rekenen!
Eerste contact met bedrijf nav reparatie aanvraag super vriendelijk en professioneel. Eerste reparatie afspraak een zeer onbeleefde monteur ontvangen. Geen juist onderdeel bij wat kan, maar dat ligt niet aan ons. Direct contact gezocht met bedrijf. Feedback werd positief ontvangen. De monteur die daarna kwam met juiste onderdelen was super vriendelijk. Dankjewel voor het fijne contact en service.
goed, ze komen afspraken na, kan wellicht nog iets meer proaktief mbt de factuur!
Heel goed!
Super goed geholpen bij mijn keuze. Bij levering en installatie erg vlot, meedenkend, netjes en deskundig. Daarbij ontzettend vriendelijk. Ik ben ontzettend tevreden!
Prima servies en hulp (in eerste aanhef). Alleen een beetje raar dat je een tevredenheidsonderzoekje krijgt sec en alleen als je iets aangekocht hebt, maar nog niet geleverd is. Dan pas kan ik iets zeggen over het gehele proces.
Nog ouderwetse service
perfect geholpen bij het maken van de wijnkast keuze en perfecte service tijdens het plaatsen
Wij komen al jaren bij dit bedrijf. Voorheen bij de vader ..en nu bij de zoon met collega s. Heel tevreden
Snel en efficiënt geholpen. Mooi dat er nog een winkel bestaat die niet op een industrieterrein zit.
Geven goed advies, denken mee en de inbouw-/ installatieservice is top!
Dé Witgoed Specialist Van Rooij Breda verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Dé Witgoed Specialist Van Rooij Breda heeft de volgende resultaten bereikt:
Dé Witgoed Specialist Van Rooij Breda
Nieuwe Ginnekenstraat 12
4811NR Breda
Aankoop combi oven
Jammergenoeg een krasje geconstateerd helaas na vertrek van de monteur.
goede service en peter een prima kerel
Goed bedrijf en goede mensen.
Op Van Rooij kun je rekenen!
Heel goed!
Nog ouderwetse service
Geven goed advies, denken mee en de inbouw-/ installatieservice is top!
Dé Witgoed Specialist Van Rooij Breda heeft de volgende resultaten bereikt:
Dé Witgoed Specialist Van Rooij Breda