9.2 /10

checkbox99% beveelt Dé Witgoed Specialist Van Rooij Breda aan!

Assortiment
Persoonlijk advies
Service op maat

De Rooij Witgoed Werkendam

Assortiment kan ik (nog) niet beoordelen. Servicemonteur uitstekend.

Van Witteloostuyn

Quooker module snel en vakkundig vervangen. Ook gaf Peter eerlijke mening op al onze vragen, vooral met persoonlijke antwoorden. Hulde!

Noor

Goed advies en goede service

E Lietaert Peerbolte

Goed advies, afspraken stipt nagekomen, afwasmachine snel en vakkundig geplaatst. Plezierige monteur, heeft alles keurig afgewerkt en rommel meegenomen. Prima!

M.Sluijter

Snelle service, bekwame en vriendelijke monteur

M de Groot

Altijd goed

LOU

SterSterSterSterLege ster

Monteur die voor service kwam vrij kortaf. Winkelmedewerker weet waar hij het over heeft maar mag wat vriendelijker en meer tijd nemen. Twee jongens die nieuwe apparaat kwamen plaatsen super vriendelijk. Tip: misschien standaard een doek meenemen om water wat uit apparaat loopt bij afvoeren even weg te vegen door het huis? Daarin kan je je onderscheiden van de concullega's......

The Haircorner

SterSterSterHalve sterLege ster

makkelijk, vlotte service, dichtbij!

Gerhard Knol

Fantastisch om de ene dag te bellen voor een nieuwe koelkast en de volgende dag deze prima geinstalleerd te krijgen; dát is service. We hebben eigenlijk niet gesproken over welke koelkast precies: het was of Bosch of Siemens (zelfde fabriek), maar verder kregen we geen keuze (en misschien was die er ook wel niet)

Willem

Goed advies en service.

Johan

SterSterSterHalve sterLege ster

gastvrije, vriendelijke ontvangst en prettig contact tijdens het "shoppen".

Gerard

Eek service gericht en betrouwbaar.

van Rijckevorsel

Snelle en goede service

Kras

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

prettige winkel, vlotte service en betrokken monteur

roodenburgh

goed en vakkundig geholpen

Dé Witgoed Specialist Van Rooij Breda verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Dé Witgoed Specialist Van Rooij Breda heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.2/10
  • checkEerste review geschreven op 17 mei 2018

Dé Witgoed Specialist Van Rooij Breda

Witgoedspecialist Van Rooij, sinds 1875, is specialist in witgoedapparatuur met een eigen technische dienst. Wij zijn een volledig zelfstandig bedrijf. Wel is er al een jarenlange samenwerking met de Witgoedspecialist, een van de grootste landelijke franchise organisaties. Doordat de Witgoedspecialist internationaal samenwerkt met meer dan 11.000 winkels, kan ook Van Rooij profiteren van een enorm inkoop kracht. Hierdoor kunnen wij een scherpe prijs bieden.

Nieuwe Ginnekenstraat 12

4811NR Breda

Assortiment
Persoonlijk advies
Service op maat

De Rooij Witgoed Werkendam

Assortiment kan ik (nog) niet beoordelen. Servicemonteur uitstekend.

Van Witteloostuyn

Altijd goed

LOU

The Haircorner

SterSterSterHalve sterLege ster

makkelijk, vlotte service, dichtbij!

Gerhard Knol

Willem

Goed advies en service.

Johan

SterSterSterHalve sterLege ster

gastvrije, vriendelijke ontvangst en prettig contact tijdens het "shoppen".

Gerard

Eek service gericht en betrouwbaar.

van Rijckevorsel

Snelle en goede service