9.2 /10

checkbox99% beveelt Dé Witgoed Specialist Van Rooij Breda aan!

Assortiment
Persoonlijk advies
Service op maat

L.W. Brevet

SterSterSterSterLege ster

Heb het service bezoek als zeer positief ervaren, met een positief resultaat en een zeer kundig advies!!!!

Marc

Prima als altijd!

Ed, Breda

Zeer vriendelijk, klantgericht advies, denken mee, supersnelle levering, ik kreeg een volledige uitleg over de machine en tips over stroombesparing. Ik koop al jaren al mijn witgoed bij dit bedrijf vanwege de geweldige service!

Patrick van Tilburg

Monteurs welke quooker, wasmachine en droger kwam(en). Zeer kundig, beleefd en bijzondere inzet gepleegd om de aflevering en montage te voltooien! Super gewerkt. Vogende apparaat bestellen we zeker weer hier.

Wijnand

Super goed en snel geholpen. De monteur heeft de Quooker mooi geïnstalleerd. Erg blij mee.

Tennisvereniging de Hei

Prima monteur en keuri op tijd

Huisartsenpraktijk Almkerk

Fijn en vertrouwd

Jolanda

Altijd snel leveren of snel een monteur sturen. Veel kennis bij de verkoper én bij de monteurs! Al 40 jaar trouwe klant.

Hielkema

Prima geholpen door medewerker en snelle levering van een deurtje voor onze droger

Willemien

Ik had maar iets heel kleins nodig, Héél erg vriendelijk geholpen!

Dijkman

Goede service

Peter Segeren

Snel en correct

Johanna van Bijsterveldt

Altijd goede service! Vriendelijke winkel! Correcte medewerkers!!

Dé Witgoed Specialist Van Rooij Breda verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Dé Witgoed Specialist Van Rooij Breda heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.2/10
  • checkEerste review geschreven op 17 mei 2018

Dé Witgoed Specialist Van Rooij Breda

Witgoedspecialist Van Rooij, sinds 1875, is specialist in witgoedapparatuur met een eigen technische dienst. Wij zijn een volledig zelfstandig bedrijf. Wel is er al een jarenlange samenwerking met de Witgoedspecialist, een van de grootste landelijke franchise organisaties. Doordat de Witgoedspecialist internationaal samenwerkt met meer dan 11.000 winkels, kan ook Van Rooij profiteren van een enorm inkoop kracht. Hierdoor kunnen wij een scherpe prijs bieden.

Nieuwe Ginnekenstraat 12

Fijn en vertrouwd

Jolanda

Hielkema

Willemien

Ik had maar iets heel kleins nodig, Héél erg vriendelijk geholpen!

Dijkman

Goede service

Peter Segeren

Snel en correct

Johanna van Bijsterveldt

Altijd goede service! Vriendelijke winkel! Correcte medewerkers!!

Dé Witgoed Specialist Van Rooij Breda heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.2/10