lea
Top zaak,altijd goed!
100% beveelt Dé Witgoed Specialist Scheffer aan!
100% beveelt Dé Witgoed Specialist Scheffer aan!
Top zaak,altijd goed!
Wij zijn heel tevreden! Snelle levering, heel ervaren en vriendelijk installateur ! Dank jullie wel!
Er was snel en direct contact voor het maken van een afspraak voor reparatie. De monteur Erwin was een zeer vriendelijk en kundige monteur. Hij was klantgericht dacht goed mee en had goede adviezen. Een aanwinst voor het bedrijf.
Vriendelijk personeel Goede service
Snel en fijn
Prima service en snelle reparatie !
Na een advies op maat, een mooie Siemens oven aangeschaft. Wat een geweldige service, en een onwijs goede prijs.
Goed bedrijf voordelig en komt zijn afspraken na!
Zeer tevreden over hulp bij aankoop wasmachine.
Altijd goed geholpen
Me wasmachine had problemen ,ik belde naar het bedrijf en de volgende dag had ik de monteur aan huis . Door dat de trommel as gebroken was en me wasmachine was 4 jaar oud heeft de monteur gezorgd dat de trommel werd vergoed door de fabrikant en ik alleen de arbeidskosten hoeft te betalen ik ben tevreden over het handelen van het bedrijf dank u wel.
Kom hier al jaren. Goed advies, kundig en vriendelijk personeel.
Een top bedrijf.
Uitstekende service, na installatie van de quooker bleek de siffon lek, deze werd kosteloos vervangen!
Top!!
Dé Witgoed Specialist Scheffer verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Dé Witgoed Specialist Scheffer heeft de volgende resultaten bereikt:
Dé Witgoed Specialist Scheffer
Bedrijfsweg 3H
1785AK Den Helder
Vriendelijk personeel Goede service
Snel en fijn
Prima service en snelle reparatie !
Goed bedrijf voordelig en komt zijn afspraken na!
Zeer tevreden over hulp bij aankoop wasmachine.
Altijd goed geholpen
Kom hier al jaren. Goed advies, kundig en vriendelijk personeel.
Een top bedrijf.
Top!!