Bouwmeester
Hele fijne monteur
100% beveelt Dé Witgoed Specialist Scheffer aan!
100% beveelt Dé Witgoed Specialist Scheffer aan!
Snelle goeie service van een lokaal bedrijf
Goede service
Fijne zaak waar ze de tijd nemen om voor jou de juiste apparatuur die bij jouw wensen passen te vinden. Snelle levering. Vriendelijk personeel, zowel in de winkel als bij de bezorging. Zeer tevreden met onze nieuwe droger!!!
Goed voorgelicht en uitgelegd👍 Wasmachine standaard afvoerslang was te kort. Komen nog terug met een langere(moest besteld) Top service!
Geweldig! Hele aardige jongens en super snel.
Snelle levering. Er was een klein probleempje, maar was binnen enkele uren opgelost. Zeer tevreden
Wasmachine snel, keurig en vakkundig net voor het weekend geïnstalleerd op de 1e etage!
Prima geregeld ,zonder enig probleem aangekocht. Top
Super service!
Er stond een hele vriendelijke monteur op de stoep die alle tijd nam om mijn vragen te beantwoorden. Hij gaf daarnaast ook deskundig advies. Het euvel was zo verholpen en gelukkig hoef ik nog geen nieuwe wasmachine te kopen.
Goed advies, kundig personeel
Super geweldig geholpen
Prima service, goede produkten, ruime keus, eerlijke prijzen.
Die is prima
Dé Witgoed Specialist Scheffer verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Dé Witgoed Specialist Scheffer heeft de volgende resultaten bereikt:
Dé Witgoed Specialist Scheffer
Bedrijfsweg 3H
1785AK Den Helder
Snelle goeie service van een lokaal bedrijf
Goede service
Geweldig! Hele aardige jongens en super snel.
Prima geregeld ,zonder enig probleem aangekocht. Top
Super service!
Goed advies, kundig personeel
Super geweldig geholpen
Prima service, goede produkten, ruime keus, eerlijke prijzen.
Die is prima
Dé Witgoed Specialist Scheffer heeft de volgende resultaten bereikt: