9.1 /10

checkbox99% beveelt Dé Witgoed Specialist Renaud aan!

Assortiment
Persoonlijk advies
Service op maat

Hendriks Beheer bv

SterSterSterSterLege ster

Beste Renaud , ik ben zeer tevreden over o.a. de snelle actie van jullie. Ik had het wel fijn gevonden als jullie mij ( 0654948903 ) hadden gecontact met onze klacht ( Oostzijde 426 ) i.p.v meteen met de huurster , zij stond al door een eerdere melding van een vaatwasser in jullie systeem en denk dat het daardoor is gekomen. Dat konden jullie niet weten natuurlijk , maar dan had ik de klacht kunnen toelichten m.b.t. de wasemkap. Deze valt af en toe uit en omdat ikzelf er eerst naar had gekeken en niets kon vinden ( dacht aan een slecht contact of draadbreuk ) had ik jullie ingeschakeld echter hebben jullie hetzelfde geconstateerd en zijn weer weggegaan. Ik ben verder tevreden over het snelle handelen maar het probleem is niet opgelost ik zal wachten als er weer een klacht van onze huurster binnen komt en dan telefonisch het probleem toelichten. MVG Arnold Hendriks

de Leeuw

Reparatie vaatwasser verholpen. Snelle service

Van den Berk

Al heel lang en goed

Abbring

Fantastisch familie bedrijf met service.

Top

Van den Berg

Uitstekende service

Renault

Al jaren goed gevoel bij.

Peter Man

Kundig

goede ervaring

W.Pfann

Goede hulp bij aankoop

Jan Koomen

SterSterSterSterLege ster

Al vele jaren tevreden klant, komen er altijd uit als er een prijs issue is. Fijn bedrijf met eigen technische dienst, wat wij belangrijk vinden als bvje wasmachine stuk is..

Kees Buis

Goed service en voorlichting. Prijzen zijn gelijk of zelfs lager als bij de "grote" landelijke bedrijven

Renaud

Snel iets regelen

Christel

Door drukte helaas wel wat langer moeten wachten op een servicemonteur voor mijn wasmachine maar het euvel werd heel snel gevonden door Marchen. Het te vervangen onderdeel werd direct besteld en daarna zo snel mogelijk vervangen.

Gerdy Kloezeman

Echt een topbedrijf! Alleen maar tevreden over alles!

Dé Witgoed Specialist Renaud verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Dé Witgoed Specialist Renaud heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.1/10
  • checkEerste review geschreven op 18 mei 2018

Dé Witgoed Specialist Renaud

Service staat bij ons op nummer 1. Niet alleen de service in de winkel, maar ook de nazorg vinden wij zeer belangrijk. Wij hebben deskundige installateurs in dienst, die alle apparaten voor u installeren. Ook alle inbouw apparatuur. Maar ook als het apparaat al wat ouder is, staan onze monteurs voor u klaar voor reparatie. We hebben een prachtige showroom met de allernieuwste apparaten, Een prachtige keuken voorzien van de laatste noviteiten op gebied van koken. Regelmatig worden bij ons kookdemonstraties gegeven. Dus houdt onze facebook pagina goed in de gaten.

Wandelweg 41 B

Reparatie vaatwasser verholpen. Snelle service

Van den Berk

Al heel lang en goed

Abbring

Fantastisch familie bedrijf met service.

Top

Van den Berg

Uitstekende service

Renault

Al jaren goed gevoel bij.

Peter Man

Renaud

Snel iets regelen

Christel

Gerdy Kloezeman

Echt een topbedrijf! Alleen maar tevreden over alles!

Dé Witgoed Specialist Renaud heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.1/10