Jac.
Fijne mensen, goede voorlichting, keurig op tijd geleverd
99% beveelt Dé Witgoed Specialist Neeleman aan!
99% beveelt Dé Witgoed Specialist Neeleman aan!
Fijne mensen, goede voorlichting, keurig op tijd geleverd
vriendelijk geholpen en snel en vakkundige mensen die de werkzaamheden hebben uitgevoerd
Goed bedrijf lossen alles op en of de ken mee
Hier wordt goed met je meegedacht!
Zowel in de winkel en thuis super
Goede service
Prachtige service
Wij zochten een vervanging voor onze kapotte afzuigkap. Snelle service; was binnen een week geregeld.
Prima!
Altijd goed
Vriendelijk en professioneel!
Persoonlijk advies en vakkundige afhandeling
Fijn geholpen met het uitzoeken van een inbouwkoelkast. Snel geleverd en op de plaats van de oude koelkast gezet. Ben zeer tevreden over de nieuwe koelkast.
Uitstekend in alle opzichten.
Super bedrijf
Dé Witgoed Specialist Neeleman verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Dé Witgoed Specialist Neeleman heeft de volgende resultaten bereikt:
Dé Witgoed Specialist Neeleman
Kerkweg Oost 185
2741HD Waddinxveen
Goed bedrijf lossen alles op en of de ken mee
Hier wordt goed met je meegedacht!
Zowel in de winkel en thuis super
Goede service
Prachtige service
Prima!
Altijd goed
Vriendelijk en professioneel!
Persoonlijk advies en vakkundige afhandeling
Uitstekend in alle opzichten.
Super bedrijf
Dé Witgoed Specialist Neeleman heeft de volgende resultaten bereikt: