C.
Goede service, alles netjes aangesloten
99% beveelt Dé Witgoed Specialist Neeleman aan!
99% beveelt Dé Witgoed Specialist Neeleman aan!
Goede service en aflevering
heel goed personeel en vooral vriendelijk
Goed advies, meedenkend en super service
ondanks de drukte en verkorte winkeltijden vanwege de vakantie zijn we uitstekend geholpen en is de nieuwe wasmachine snel geleverd.
Goede service
Top service
Keurig behandeld
Kundig, snelle service, werken netjes, komen afspraken na
Keurig op afgesproken tijd aanwezig, en informatie over het onderhoud van de ketel (was keurig en schoon volgens de monteur). Prima!
Komen afspraken na en denken mee
Prima bedrijf, je kan op ze aan
Uitstekend meegedacht!
heel persoonlijk
Snelle service en goed advies
Dé Witgoed Specialist Neeleman verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Dé Witgoed Specialist Neeleman heeft de volgende resultaten bereikt:
Dé Witgoed Specialist Neeleman