M. Jongejan
Goed en eerlijk advies, installatie van de wasmachine verliep vlot.
99% beveelt Dé Witgoed Specialist Neeleman aan!
99% beveelt Dé Witgoed Specialist Neeleman aan!
Prettig in de omgang, goede service
Zeer goed contact met eigenaar en monteur. Werd goed en duidelijk op de hoogte gehouden van de reparatie van de wasdroger. Kreeg nog vele adviezen mee.
wordt goed voorgelicht over het te kopen product. Maar niet opdringerig.
Zeer correcte en beleefde en vriendelijke installateurs
Keurig en netjes afgewerkt
Dikke prima
Top service en ze denken met je mee!
Zeer tevreden. Klantvriendelijkheid. Oplossing gericht.
Goed familiebedrijf Je wordt altijd correct geholpen of te woord gestaan. Adviseren heel goed. Zeer tevreden!!
Alles was allemaal snel en top geregeld!
prima
Ik koop hier al jaren mijn elektrische apparaten en vanaf nu ook mijn Koffiebonen
Prima!
Fijne winkel met mensen die meedenken
Dé Witgoed Specialist Neeleman verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Dé Witgoed Specialist Neeleman heeft de volgende resultaten bereikt:
Dé Witgoed Specialist Neeleman
Kerkweg Oost 185
2741HD Waddinxveen
Prettig in de omgang, goede service
wordt goed voorgelicht over het te kopen product. Maar niet opdringerig.
Zeer correcte en beleefde en vriendelijke installateurs
Keurig en netjes afgewerkt
Dikke prima
Top service en ze denken met je mee!
Zeer tevreden. Klantvriendelijkheid. Oplossing gericht.
Alles was allemaal snel en top geregeld!
prima
Prima!