G.H.Overheul
Snel, vriendelijk en deskundig.
99% beveelt Dé Witgoed Specialist Neeleman aan!
99% beveelt Dé Witgoed Specialist Neeleman aan!
Heel fijn en klantvriendelijk bedrijf
Goed geholpen
Altijd goede service
Persoonlijk en Perfect !
Deskundig en vriendelijk te woord gestaan bij de aanschaf van een wasmachine
Super! Fijne service, flexibel, goede oplossingen en ze denken mee. Heel fijn!
Zoals altijd zeer correct
Goed advies over de verschillende producten. De bestelling werd snel geleverd en uitstekend geïnstalleerd, met daarbij een uitleg over het gebruik. Vriendelijk personeel!
Goede en snelle service
Prima geholpen
Zeer tevrede, ook voor de klein zakelijke klant
Goede begeleiding.
Prima goed advies gekregen, aflevering en installatie volgens afspraak.
Nette en vriendelijke monteur.
Dé Witgoed Specialist Neeleman verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Dé Witgoed Specialist Neeleman heeft de volgende resultaten bereikt:
Goed geholpen
Altijd goede service
Persoonlijk en Perfect !
Deskundig en vriendelijk te woord gestaan bij de aanschaf van een wasmachine
Super! Fijne service, flexibel, goede oplossingen en ze denken mee. Heel fijn!
Zoals altijd zeer correct
Goede en snelle service
Prima geholpen
Zeer tevrede, ook voor de klein zakelijke klant
Goede begeleiding.
Prima goed advies gekregen, aflevering en installatie volgens afspraak.
Nette en vriendelijke monteur.
Dé Witgoed Specialist Neeleman heeft de volgende resultaten bereikt:
Dé Witgoed Specialist Neeleman