9.5 /10

checkbox99% beveelt Dé Witgoed Specialist Molenaar Alblasserdam aan!

Assortiment
Persoonlijk advies
Service op maat
9.6/10

De witgoed specialist Molenaar Alblasserdam

Prima voorlichting en er werd goed geluisterd naar onze wensen.

Stofzuiger

Molenaar witgoed

Binnen een dag is mijn kapotte wasmachine vervangen voor een nieuwe.Snelle service dus,en prima geïnstalleerd door Floor v.d.Burger. Waarom zou je verder zoeken.

Bosch wasmachine.

Sander van der Welle

Wederom super geholpen!

Wasdroger

Jose Louis Madroñal

Snelle services

Wasmachine kraan

Nellie

Goed advies in winkel Alblasserdam. Monteurs snel, vakkundig en vriendelijk. Ik ben erg tevreden.

P. van Dis

Dankzij deskundig advies konden we snel een beslissing nemen voor de aankoop van koelkast-diepvriescombinatie. Snel geleverd en keurig geplaatst door vriendelijk personeel

Koelkast/diepvriescombinatie

Versluis

Snel geholpen perfect

Siemens

THM Reijmers

Uitstekende informatie, er wordt echt geluisterd en meegedacht. In eertse instantie voor een reparatie. Kundige medewerkers! Alles zeer correct en precies volgens afspraken. Dit is de grote meerwaarde van een kwaliteitsbedrijf terwijl de prijzen marktconform zijn. Zeer aan te bevelen.

wasmachine

Henk

Goed advies, service en after sales service

Vrijstaande Combimagnetron

Teunis

Goede service, vriendelijke en kundige monteur.

Karen

Storing met de vaatwasser. Contactformulier ingevuld, na een kwartier contact en de volgende dag monteur probleem verholpen. Super service noem ik dit. Zeker een aanrader deze parij!!!

Niet aangekocht, gaat om reparatie

Jos van Zaanen

Topbedrijf al jaren scherp in de prijs fijne service en snel, vaklui waarop je terug kan vallen en die met je meedenken

Lisette van Beest

dit is een zeer solide bedrijf met een kundige filiaalhouder/verkoper en kundige betrouwbare medewerkers. zij krijgen ook allemaal het maximum aantal sterren.

Miele wasdroger type Tec 235 WP

Nvt

SterSterSterSterLege ster

Goed geholpen.

Koffiezetapparaat

Fam.A.Steehouwer

Wij hebben bij Molenaar in Alblasserdam een kookplaat en een oven gekocht. Wij zijn in de winkel prima geholpen en ook over het plaatsen zijn wij erg tevreden. Wij zijn er erg blij mee.

Kookplaat en oven

Dé Witgoed Specialist Molenaar Alblasserdam verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Dé Witgoed Specialist Molenaar Alblasserdam heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.5/10
  • checkEerste review geschreven op 15 januari 2020

Dé Witgoed Specialist Molenaar Alblasserdam

Op zoek naar witgoed, onderdelen voor uw witgoed of moet uw witgoed gerepareerd worden? Bij Molenaar Witgoed B.V. in Alblasserdam en Dordrecht bent u aan het juiste adres. Naast de verkoop van nieuwe apparatuur leveren we onderdelen van de meest gerenommeerde merken.

van Eesterensingel 125

2951CJ Alblasserdam

Assortiment
Persoonlijk advies
Service op maat
9.6/10

De witgoed specialist Molenaar Alblasserdam

Prima voorlichting en er werd goed geluisterd naar onze wensen.

Stofzuiger

Henk

Goed advies, service en after sales service

Vrijstaande Combimagnetron

Teunis

Goede service, vriendelijke en kundige monteur.

Karen

Niet aangekocht, gaat om reparatie