T. Knol
Goede voorlichting en snel geholpen!
99% beveelt Dé Witgoed Specialist Lieshout aan!
99% beveelt Dé Witgoed Specialist Lieshout aan!
Goede voorlichting en snel geholpen!
Wasmachine kapot; zeer goed en snel verholpen.
zeer positieve ervaringen. Men neemt de tijd en de voorlichting is adequaat en vriendelijk
Ontzettend klantvriendelijk!
Zeer goede en snelle service!
Al jaren vertrouwd.
Uitstekend
Toppers die altijd gelijk klaarstaan om het probleem wat speelt op te lossen
Prima en snelle service , goed contact
Prima en betrouwbaar
Heel snel gehandeld na storing aan onze wasmachine, alles naar tevredenheid verholpen.
Dé Witgoed Specialist Lieshout verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Dé Witgoed Specialist Lieshout heeft de volgende resultaten bereikt:
Dé Witgoed Specialist Lieshout
Electronweg 9D
1627 LB Hoorn
Goede voorlichting en snel geholpen!
Wasmachine kapot; zeer goed en snel verholpen.
Ontzettend klantvriendelijk!
Zeer goede en snelle service!
Al jaren vertrouwd.
Prima bedrijf.