Rini Verspeek
Uitstekend!!
99% beveelt Dé Witgoed Specialist Leo van der Steen aan!
99% beveelt Dé Witgoed Specialist Leo van der Steen aan!
Uitstekend!!
Product onderdeel vaatwasser was goed geselecteerd en dankzij instructie er goed zelf kunnen monteren!
Positief en persoonlijk
Prettig
Vriendelijk, praktisch, komen afspraken perfect na.
Positief. Zeer goede ervaring
Netjes behandeld aan de telefoon en prima monteurs
Heel erg goed
Levering snel
Zeer nette mensen en eerlijk en goed advies
Voor de 2e keer goed geholpen. Afgelopen zomer een wasmachine gekocht en nu een droger. In de winkel advies en thuis nette installatie. Tevreden over de service.
Professionele en snelle service. Gekochte wasmachine werd 5 uur later geleverd.
Kundige vriendelijke monteur die mijn wasmachine direct gemaakt heeft, omdat er al een inschatting was gemaakt van het probleem en hij het onderdeel al bij had. Ook aan de telefoon goed en vriendelijk te woord gestaan, tevens goed bereikbaar.
voor het eerst bij jullie geweest. een zeer duidelijke en goede service
snelle en prima service
Dé Witgoed Specialist Leo van der Steen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Dé Witgoed Specialist Leo van der Steen heeft de volgende resultaten bereikt:
Dé Witgoed Specialist Leo van der Steen
Spoorlaan 72
5061HC Oisterwijk
Positief en persoonlijk
Prettig
Vriendelijk, praktisch, komen afspraken perfect na.
Positief. Zeer goede ervaring
Netjes behandeld aan de telefoon en prima monteurs
Heel erg goed
Levering snel
Zeer nette mensen en eerlijk en goed advies
Professionele en snelle service. Gekochte wasmachine werd 5 uur later geleverd.
voor het eerst bij jullie geweest. een zeer duidelijke en goede service
snelle en prima service