Lammers
Goed advies en service
99% beveelt Dé Witgoed Specialist Leo van der Steen aan!
99% beveelt Dé Witgoed Specialist Leo van der Steen aan!
Geweldige service
Goede service en klantvriendelijkheid, goede vakmannen in dienst.
Vriendelijke monteur die mijn combi-magnetron netjes heeft geïnstalleerd.
die blijft beperkt tot een vaatwasser en een koelkast maar beide apparaten zijn keurig geïnstalleerd door aardige kundige mensen
Ik ben zeer tevreden over de service van Leo van de steen
heel goed
Een snel antwoord en goed advies van mijn vragen over de koel/vries combinatie. De prijs is concurrerend en goed.
PRETTIGE SERVICE SNEL EN GOED GEHOLPEN
Betrouwbaar en altijd goed advies
Vriendelijk, professioneel en snel geholpen!
Super bedrijf en erg vriendelijk personeel, ook de stagiaire die niet precies wist wat een filter koffiezetapparaat was...geweldig om zijn uitdrukking op zijn gezicht te zien.
###
Echt een ondernemers bedrijf. Dichtbij de klant blijven. Geeft rust en vertrouwen daardoor trouw en tevredenheid
prima
Dé Witgoed Specialist Leo van der Steen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Dé Witgoed Specialist Leo van der Steen heeft de volgende resultaten bereikt:
Dé Witgoed Specialist Leo van der Steen
Spoorlaan 72
5061HC Oisterwijk
Geweldige service
Goede service en klantvriendelijkheid, goede vakmannen in dienst.
Vriendelijke monteur die mijn combi-magnetron netjes heeft geïnstalleerd.
Ik ben zeer tevreden over de service van Leo van de steen
heel goed
PRETTIGE SERVICE SNEL EN GOED GEHOLPEN
Betrouwbaar en altijd goed advies
Vriendelijk, professioneel en snel geholpen!
###
prima