Esther
Goed advies en prima service!!
99% beveelt Dé Witgoed Specialist Leo van der Steen aan!
99% beveelt Dé Witgoed Specialist Leo van der Steen aan!
Altijd goede service.
fijn dat er nog mensen zijn ergens verstand van hebben
Heel goed geholpen en heel goed en heel eerlijk advies over koffiemachine ! En hele goede service ❤️
Snelle service en vakmanschap.
prima
Altijd snel en kundig met vriendelijke monteurs!
Vakkundig, persoonlijk en servicegericht
Altijd goed en dus vertrouwd
Tevreden hoe het is gegaan met de inductie plaat. De dag van het monteren was het wel druk. Afgesproken tussen 15.00 uur en 18.00 uur. Lang gewacht tot er iemand kwam. Hij kwam om 18.00 uur. Toen hij er was goed en netjes gemonteerd.
Jammer dat we een paar dagen moesten wachten, maar dat heb je nou eenmaal met feestdagen. Maar het werd zo snel mogelijk opgelost.
Goed zoals het hoort!
Echt meedenkend, en super aardig
Wederom top service! Snel, kundig en vriendelijk geholpen. Een aanrader!
Verstand van zaken en servicegericht.
Dé Witgoed Specialist Leo van der Steen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Dé Witgoed Specialist Leo van der Steen heeft de volgende resultaten bereikt:
Dé Witgoed Specialist Leo van der Steen
Spoorlaan 72
5061HC Oisterwijk
Altijd goede service.
fijn dat er nog mensen zijn ergens verstand van hebben
Snelle service en vakmanschap.
prima
Altijd snel en kundig met vriendelijke monteurs!
Vakkundig, persoonlijk en servicegericht
Altijd goed en dus vertrouwd
Goed zoals het hoort!
Echt meedenkend, en super aardig
Wederom top service! Snel, kundig en vriendelijk geholpen. Een aanrader!
Verstand van zaken en servicegericht.
Dé Witgoed Specialist Leo van der Steen heeft de volgende resultaten bereikt:
Dé Witgoed Specialist Leo van der Steen