Miranda Gruppen
- Product of service:
- Vaatwasser
99% beveelt Dé Witgoed Specialist Kats aan!
99% beveelt Dé Witgoed Specialist Kats aan!
komt afspraken heel goed na en is heel vriendelijk
Droger gekocht
Hele korte lijnen
Goede service
Hij kijkt eerst of hij het probleem op kan lossen, zonder je direct wat nieuws proberen aan te praten.
Kats witgoed
Heel fijn
Persoonlijk, goed advies, en snelle afspraak.
Ben zeer tevreden over Kats de witgoed specialist Ik heb er al meerdere apparaten gekocht vriendelijk klant gericht bedrijf Voor een volgende aanschaf van een witgoed product ga ik zeker weer naar Kats in Tiendeveen
Komt afspraken na . Verkoper netjes en behulpzaam.
Snel, deskundig en zeer klantvriendelijk
goed
Dé Witgoed Specialist Kats verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Dé Witgoed Specialist Kats heeft de volgende resultaten bereikt:
Hele korte lijnen
Goede service
Kats witgoed
Heel fijn
Persoonlijk, goed advies, en snelle afspraak.
Komt afspraken na . Verkoper netjes en behulpzaam.
Snel, deskundig en zeer klantvriendelijk
goed