Ben Nijhoff
Prima service wasmachine oude woning ook verplaats naar nieuwe woning
100% beveelt Dé Witgoed Specialist Janssen Barneveld aan!
100% beveelt Dé Witgoed Specialist Janssen Barneveld aan!
Snelle en deskundige hulp
Prettige medewerkers in de winkel en bij de aflevering
Fantastische service
Netjes alleen de. Tel. Afspraak wel doen
We wilden overschakelen van koken op gas naar koken op inductie. Omdat we al heel lange tijd vaste klant bij Euronics waren, zijn we direct naar Witgoedspecialist Janssen Barneveld, de oplvolger van Euronics gegaan om ons te laten informeren over deze overstap. We werden uitgebreid voorgelicht over de mogelijkheden die er waren t.a.v. van de inductiekookplaten en over de aanpassingen, die er nodig waren in de meterkast. Binnen veertien dagen, nadat we een keuze had gemaakt, heeft men de inductiekookplaat geplaatst en de aanpassingen m.b.t. de electriciteit in orde gemaakt. Van het begin tot het eind was onze ervaring dan ook, zoals we die gewend waren: uitstekend!!
hele goede ervaring
Ervaring en goede aanpak met moderne spullen.
wij zijn goed en fijn geholpen om een keuze te maken voor de aanschaf van een oven
Nettelevering
Snel vriendelijk en duidelijk
super
Inductieplaat volgens afspraak geleverd en netjes geinstalleerd.
Meer dan tevreden! Vriendelijk personeel en service zoals service hoort te zijn.
Goede service en zeer tevreden
Dé Witgoed Specialist Janssen Barneveld verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Dé Witgoed Specialist Janssen Barneveld heeft de volgende resultaten bereikt:
Prettige medewerkers in de winkel en bij de aflevering
Fantastische service
Netjes alleen de. Tel. Afspraak wel doen
hele goede ervaring
Ervaring en goede aanpak met moderne spullen.
Nettelevering
Snel vriendelijk en duidelijk
super
Inductieplaat volgens afspraak geleverd en netjes geinstalleerd.
Goede service en zeer tevreden
Dé Witgoed Specialist Janssen Barneveld heeft de volgende resultaten bereikt: