Harry Engel
- Product of service:
- Inductiekookplaat
100% beveelt Dé Witgoed Specialist Geraedts aan!
100% beveelt Dé Witgoed Specialist Geraedts aan!
Herstel kapot keukenapparaten.
zeer goed
Erg tevreden
Heel goed. Op tijd. Vriendelijk en technische professional.
Zeer goed, snel en deskundig
Snel. Kundig. Prettige en mededeelzame monteur.
Goede service
prima
we zijn zeer tevreden de gemaakte afspraken worden nagekomen er wordt met vakmanschap gewerkt.
Prima ,duidelijk,correct
Goede snelle service
ze zijn uidelijk in de afspraak en top met de app
Juiste diagnose en reparatie. Lange termijn tussen diagnose en reparatie.
Duidelijke en heel vriendelijke monteur
Dé Witgoed Specialist Geraedts verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Dé Witgoed Specialist Geraedts heeft de volgende resultaten bereikt:
Dé Witgoed Specialist Geraedts
Stationsweg 80
6075CD Herkenbosch
Herstel kapot keukenapparaten.
zeer goed
Erg tevreden
Heel goed. Op tijd. Vriendelijk en technische professional.
Zeer goed, snel en deskundig
Snel. Kundig. Prettige en mededeelzame monteur.
Goede service
prima
Prima ,duidelijk,correct
Goede snelle service
ze zijn uidelijk in de afspraak en top met de app
Juiste diagnose en reparatie. Lange termijn tussen diagnose en reparatie.
Duidelijke en heel vriendelijke monteur
Dé Witgoed Specialist Geraedts heeft de volgende resultaten bereikt: