Dalemans
- Product of service:
- Reparatie
100% beveelt Dé Witgoed Specialist Geraedts aan!
100% beveelt Dé Witgoed Specialist Geraedts aan!
Vakkundig en snel
Het duurde erg lang voordat de monteur kon komen. Hij heeft wel goed en snel geholpen. Alleen dacht hij dat het probleem kwam door een te volle wasmachine, maar volgens mij kwam het doordat de klep open was gegaan tijdens de was ervoor.
heel goed advies
Correct
Prima service.
Uitstekend
dit bedrijf komt altijd de afspraken na.
prima persoonlijke service
Professioneel personeel
Netjes en kundig
Dé Witgoed Specialist Geraedts verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Dé Witgoed Specialist Geraedts heeft de volgende resultaten bereikt:
Dé Witgoed Specialist Geraedts
Stationsweg 80
6075CD Herkenbosch
heel goed advies
Correct
Prima service.
Uitstekend
dit bedrijf komt altijd de afspraken na.
prima persoonlijke service
Professioneel personeel