9.4 /10

checkbox100% beveelt Dé Witgoed Specialist De Munnik aan!

Assortiment

Al jaren klant, service is gewoon top

R.Scheper

SterSterSterSterLege ster

Doryn Hoogland

Snel ter plaatse, vriendelijke en professionele communicatie en eerlijke prijs.

M van lith post

Zeer goed geholpen en duidelijk professionele uitleg van het product

Vink Fruitboerderij

Fijn bedrijf met fijne mensen. Geven goed advies, je bent echt bij de specialist.

Fam Heijboer

Nette en prima verkoop en service

Henry Kruissink & Christi Witkamp

Wij komen al jaren bij de munnik en zijn nog nooit ontevreden geweest🌸 Als je in de winkel komt word je altijd goed geïnformeerd door professionele mensen die weten waar ze het over hebben🌸 Bij ons komt alles bij de munnik vandaan en dat is omdat de service fantastisch goed geregeld is🌸 Vorige week zijn ze nog langs geweest voor ons inbouw koffie automaat, en de volgende dag hadden we het apparaat alweer terug heel fijn en zo is dat altijd met alles wat je bij de munnik koopt de service daarna is fantastisch🌸

Anja

Goede winkel met fijn personeel

Brouwer

Waninge

Vriendelijk en behulpzaam

GPJ Brouwer

Vriendelijk, deskundig en snel geholpen.

Jakko

Na compleet genegeerd te zijn door personeel bij een andere witgoedwinkel, bij De Munnik naar binnen gestapt voor een nieuwe vaatwasser. Verkoper kwam direct naar ons toe, luisterde naar onze wensen, adviseerde uitgebreid over de verschillen tussen de merken en uitvoeringen. Door de uitgebreide aandacht ook gelijk een nieuwe wasmachine gekocht. De monteurs hebben op locatie alles netjes ingebouwd en de oude apparatuur meegenomen.

J Meijer

Snel en goed. Betrouwbaar bedrijf waar wij al 45 jaar onze huishoudelijke apparatuur kopen.

Dé Witgoed Specialist De Munnik verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Dé Witgoed Specialist De Munnik heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.4/10
  • checkEerste review geschreven op 13 december 2018

Dé Witgoed Specialist De Munnik

Witgoedspecialist De Munnik is van oudsher een servicegericht familiebedrijf. In 2010 is het bedrijf overgenomen door dhr. Gert Jan Hazenberg, toen ook al jaren een vertrouwd gezicht in onze winkel, en op dezelfde voet voortgezet. Onze zelfstandige moderne winkel is in 2014 geheel verbouwd en ingericht met een complete afdeling inbouwapparaten. De winkel is ruim opgezet en bied een groot assortiment witgoed van zowel vrijstaande als inbouwapparaten. Daarnaast bieden wij een uitgebreid assortiment klein huishoudelijke apparaten zoals stofzuigers, koffiezetapparaten, friteuses, strijkijzers …… etc. Altijd de nieuwste en modernste modellen. Daarbij kunt u bij ons ook een uitgebreid assortiment keukengerei en accessoires vinden. Doordat de witgoedspecialist internationaal samenwerkt met meer dan 11.000 winkels, kan ook De Munnik profiteren van een enorme inkoop kracht. Hierdoor kunnen we niet alleen een goede service , maar ook een scherpe prijs bieden. Witgoedspecialist De Munnik heeft zich in de jaren vijftig gevestigd in de Lange Nering en is in 2006 verhuisd naar de Korte Achterzijde, direct achter het oude pand. De winkel is door de jaren heen flink veranderd. Onze service is echter nog steeds onveranderd. Nu, na zoveel jaar staan service en klantvriendelijkheid nog altijd centraal binnen ons bedrijf. Naast dat we de klant graag een eerlijk en deskundig advies geven, zorgen wij ook voor een juiste levering en installatie van uw aankoop. Daarbij beschikken wij als één van de weinigen in de branche over een eigen Technische Dienst. Zodat wij ook na de verkoop kunnen zeggen, SERVICE VERZEKERD!!

Korte Achterzijde 6

Al jaren klant, service is gewoon top

R.Scheper

SterSterSterSterLege ster

Doryn Hoogland

Snel ter plaatse, vriendelijke en professionele communicatie en eerlijke prijs.

M van lith post

Brouwer

Waninge

Vriendelijk en behulpzaam

GPJ Brouwer

Vriendelijk, deskundig en snel geholpen.

Jakko

J Meijer