I.M. van de linde
Uitstekend
100% beveelt Dé Witgoed Specialist De Munnik aan!
100% beveelt Dé Witgoed Specialist De Munnik aan!
Zoals altijd, prima!
Vriendelijk!
Snelle levering nieuwe koelkast. ‘s morgens constateerde monteur defecte compressor bij huidige koelkast, ‘s middags nieuwe geleverd en geïnstalleerd. Prima service. Met deze service blijft de middenstand behouden.
Prima uitleg over de reparatie. Keurig geholpen, zowel bij het brengen als het ophalen. Snelle service.
Heel goed
Hoede service en klant vriendelijk
Zeer goede service
Mijn naaimachine is naar alle tevredenheid gemaakt
Veel moeite gedaan met een goed resultaat!
Als we problemen hebben met een wasmachine o.i.d. dan is de afspraak zo geregeld. En de monteurs nemen de tijd om te luisteren en advies te geven. De oude wasmachine is meegenomen en de nieuwe is op zn plaats gezet. En nog uitgeprobeerd of alles goed geïnstalleerd was. Top!
Prima bedrijf.
Aardig en meedenkend personeel
snelle en goede service
Altijd vlotte service zonder poespas
Dé Witgoed Specialist De Munnik verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Dé Witgoed Specialist De Munnik heeft de volgende resultaten bereikt:
Heel goed
Hoede service en klant vriendelijk
Zeer goede service
Mijn naaimachine is naar alle tevredenheid gemaakt
Veel moeite gedaan met een goed resultaat!
Prima bedrijf.
Aardig en meedenkend personeel