Harry
Prima service en zeer vriendelijk personeel, wat zeer schoon werkt
100% beveelt Dé Witgoed Specialist De Hagenpoort aan!
100% beveelt Dé Witgoed Specialist De Hagenpoort aan!
Prima service en zeer vriendelijk personeel, wat zeer schoon werkt
Een advies waar je wat aan hebt, en de service was geregeld binnen 2 dagen, waar vind je dit nog?
Heel goed
Geholpen door een zeer vriendelijke man met heel veel kennis, die goed luisteren naar wat je wensen waren, zonder iets op te dringen, en er was tijd voor de klant. En met heel veel vertrouwen, het kassasysteem werkte niet en mochten onze stofzuiger op rekening meenemen. Een zeer fijne winkel, waar we zeker nog eens terugkomen.
prima bedrijf
Zeer snelle service en erg kundig
Prima geholpen
Alles is goed verlopen. Bedankt.
Deskundig personeel
Zeer snel ook met de levering en aansluiting.
Doe wat je zegt, zegt wat je doet is hier van toepassing fijn bedrijf
Altijd top!
Top!
Snelle en prima als altijd!
Snel kunnen kiezen uit uitgebreid assortisement en ook snel geleverd, geplaatst!
Dé Witgoed Specialist De Hagenpoort verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Dé Witgoed Specialist De Hagenpoort heeft de volgende resultaten bereikt:
Dé Witgoed Specialist De Hagenpoort
Oudestraat 231
8261CN Kampen
Heel goed
prima bedrijf
Zeer snelle service en erg kundig
Prima geholpen
Alles is goed verlopen. Bedankt.
Deskundig personeel
Zeer snel ook met de levering en aansluiting.
Doe wat je zegt, zegt wat je doet is hier van toepassing fijn bedrijf
Altijd top!
Top!
Snelle en prima als altijd!
Dé Witgoed Specialist De Hagenpoort heeft de volgende resultaten bereikt:
Dé Witgoed Specialist De Hagenpoort