Siemone
Zeer kundig
Zeer matig
Slechte vragen in deze enquete. Dubbel en geen mogelijkheid om „niet van toepassing“ aan te geven
Zeer tevreden!
Top
deze steek woorden zijn voor teveel interpretaties vatbaar en ook per situatie verschillend. er zijn meerdere contacten, om tot aanmelding te komen en na de aanmelding. degene die ik voor en tijdens de aanmelding sprak wekte de indruk dat zij mij snel konden helpen. dat viel tegen. ik kreeg geen reactie op mijn mails en ik moest weer bellen (en lang in de wacht) om uiteindelijk iemand te spreken die het hele (viel gelukkig nog mee) moest inlezen en reageren. dit laatste deed zij gelukkig erg snel en erg goed! dus ja, positief en negatief. zie ook mijn eerdere reacties
prima
Snel en oplossingsgericht!
In het begin cordaat maar namate de zaak verder liep loopt het juridisch vast.
nog niet alles afgehaneld
Tot op heden helaas geen contact over onze zaak
Het ligt geheel aan degene die je hebt als jurist. Dat vind ik een foute zaak.
Heel tevreden
DAS Rechtsbijstand verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
DAS Rechtsbijstand heeft de volgende resultaten bereikt:
Zeer kundig
Zeer matig
Zeer tevreden!
Top
prima
Snel en oplossingsgericht!
In het begin cordaat maar namate de zaak verder liep loopt het juridisch vast.
nog niet alles afgehaneld
Tot op heden helaas geen contact over onze zaak
Het ligt geheel aan degene die je hebt als jurist. Dat vind ik een foute zaak.
Heel tevreden
DAS Rechtsbijstand heeft de volgende resultaten bereikt: