8.2 /10

SterSterSterSterLege ster

checkbox83% beveelt DAS Rechtsbijstand aan!

Deskundigheid
Duidelijkheid
Persoonlijk

anonymous

Naar tevredenheid binnen de gestelde tijd afgehandeld met een adequate advies. Ook bij afwezigheid van mijn jurist, is er adequaat gereageerd.

Zeer goed

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Zeer slecht

Antwoord DAS Rechtsbijstand

Goedemiddag, het spijt ons te horen dat je niet tevreden bent over de service. Je kan dit bespreken met de behandelaar van je dossier. Hiervoor kan je een e-mail sturen naar dossiergroep@das.nl (met in de onderwerpregel alleen het dossiernummer) Vriendelijke groeten, Joke Het Webcareteam van DAS

Prima ervaring

Antwoord DAS Rechtsbijstand

Goedemiddag, fijn dat je de moeite hebt genomen om je ervaring met ons te delen. Aan de mooie 10 zie ik indedaad dat je contact met ons positief is geweest. Vriendelijke groeten, Joke Het Webcareteam van DAS

Positief

Antwoord DAS Rechtsbijstand

Goedemiddag, wat fijn dat we je goed hebben kunnen helpen. We waarderen het enorm dat je dit laat blijken door ons een mooie hoge score te geven. Dank je wel voor het delen van deze mooie beoordeling. Vriendelijke groeten, Joke Het Webcareteam van DAS

SterSterSterLege sterLege ster

Aan de door mij geleverd bewijzen werd geen aandacht besteden en werden door de jurist niet relevant gevonden.zeer ontevreden erover!!!!!!!!!!!!

Antwoord DAS Rechtsbijstand

Goedemiddag, hartelijk dank voor je feedback. Wat vervelend dat je het gevoel hebt dat je bewijzen niet serieus zijn genomen. Dat is absoluut niet onze bedoeling en we begrijpen dat dit frustrerend kan zijn. Wil je weten waarom de bewijzen niet zijn gebruikt? Neem dan contact op met je behandelaar om dit samen te bespreken. Het zou fijn zijn als er alsnog duidelijkheid komt. Vriendelijke groeten, Brenda Het Webcareteam van DAS

anonymous

De zaak is goed opgenomen en er is heel goed naar mij geluisterd. Er ging wel meer tijd overheen dan ik van te voren had verwacht maar de zaak was dan ook vrij gecompliceerd omdat de tegenpartij een buitenlandse verzekering had.

Antwoord DAS Rechtsbijstand

Goedemorgen, fijn om te horen, ondanks dat je afhandeling langer heeft geduurd, je tevreden bent over je contact met ons. Dank je wel voor de mooie 10 als eindoordeel. Vriendelijke groeten, Joke Het Webcareteam van DAS

Meer emphatic en niet alleen een zakelijke juridische benadering

Antwoord DAS Rechtsbijstand

Goedemorgen, we verbeteren continue onze dienstverlening en zijn erg blij met je feedback. Hartelijk dank voor het delen en voor je aanbeveling. Vriendelijke groeten, Joke Het Webcareteam van DAS

SterSterSterLege sterLege ster

Ik overweeg om mijn verzekering aan te passen om in de toekomst een andere dienstverlener te kunnen gebruiken

Antwoord DAS Rechtsbijstand

Goedemorgen, jammer om te horen dat je niet helemaal tevreden bent en overweegt je verzekering aan te passen. We willen onze dienstverlening graag verbeteren en horen daarom graag wat we beter hadden kunnen doen. Als je hiervoor openstaat, kun je een e-mail sturen naar de behandelaar van je dossier. Vriendelijke groeten, Joke Het Webcareteam van DAS

Goed ,zoals eerder had ik aangegeven

Antwoord DAS Rechtsbijstand

Goedemiddag, wat fijn om te zien dat je ervaring goed is geweest. Dankjewel voor de mooie 8 en je aanbeveling, dit waarderen we zeer. Vriendelijke groeten, Brenda Het Webcareteam van DAS

SterSterSterSterLege ster

Tevreden over t verloop van de zaak. Aanmelden rn digitaal dossier was voor mij een probleem. Mailverkeer ging beter.

Antwoord DAS Rechtsbijstand

Goedemorgen, dank je wel voor de mooie 8. Je kan inderdaad op meerdere manieren contact met de behandelaar opnemen, fijn dat het mailverkeer goed is verlopen en je aangeeft dat je tevreden bent over de afhandeling van je dossier. Vriendelijke groeten, Joke Het Webcareteam van DAS

anonymous

Mijn algehele ervaring met DAS is zeer positief. Ik ben vanaf het begin goed geholpen en voelde me gedurende het hele traject serieus genomen. De communicatie was duidelijk, tijdig en professioneel, en er werd met mij meegedacht op een manier die vertrouwen gaf. De deskundigheid en betrokkenheid van de behandelaar heeft ervoor gezorgd dat mijn situatie zorgvuldig werd behandeld. Hierdoor kijk ik terug op een prettig en betrouwbaar verloop van de dienstverlening. Daarnaast ben ik super tevreden over mijn behandelaar. Ze heeft me heel goed geholpen en echt naar mij geluisterd. Ik voelde me serieus genomen en ben dankbaar voor haar betrokkenheid en inzet.

Antwoord DAS Rechtsbijstand

Goedemorgen, dank je wel voor je uitgebreide feedback! Fijn om te horen dat je met een goed gevoel kan terugkijken op je contact mdet ons. Vriendelijke groeten, Joke Het Webcareteam van DAS

zeer posisitief

Antwoord DAS Rechtsbijstand

Goedemorgen, hartelijk dank voor je prachtige beoordeling. Fijn om te horen dat je contact met ons een zeer positieve ervaring is geweest. Vind je het leuk als ik jouw tevredenheid deel met mijn collega die je heeft geholpen? Laat het me dan weten via webcare@das.nl o.v.v. ‘compliment’ en je dossiernummer. Vriendelijke groeten, Joke Het Webcareteam van DAS

nooit leuk om jullie te spreken maar prima opgepakt

Antwoord DAS Rechtsbijstand

Goedemorgen, het is inderdaad nooit prettig om rechtsbijstand te moeten inschakelen. Wel fijn dat je in zo’n geval op ons kunt terugvallen en aangeeft dat je zaak prima is opgepakt. Vriendelijke groeten, Joke Het Webcareteam van DAS

anonymous

Snelle, professionele en empathische begeleiding. Erg tevreden.

Antwoord DAS Rechtsbijstand

Goedemorgen, wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over het contact met ons. Je geeft aan dat de begeleiding snel, professioneel en empathisch was, is precies waar wij voor staan. We zijn blij dat je dit ook zo hebt ervaren. Vriendelijke groeten, Joke Het Webcareteam van DAS

Geantwoord op

DAS Rechtsbijstand verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

DAS Rechtsbijstand heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.2/10
  • checkEerste review geschreven op 11 april 2014

DAS Rechtsbijstand

Bij DAS helpen we onze klanten om problemen te voorkomen of op te lossen. Met juridische bijstand of financiële oplossingen. Verzekerd of niet verzekerd. Voor consumenten én ondernemers. DAS Rechtsbijstand N.V. is er speciaal voor klanten met een rechtsbijstandverzekering.

De Entree 203-225

Goed ,zoals eerder had ik aangegeven

zeer posisitief

nooit leuk om jullie te spreken maar prima opgepakt

anonymous

Snelle, professionele en empathische begeleiding. Erg tevreden.

DAS Rechtsbijstand heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.2/10