anonymous
Zaak is snel behandeld
Ik ben echt ontzettend tevreden en voelde me ontzettend gesteund en ontlast
Helemaal goed. Boven verwachtingg
Contact was goed.Er is voor ons een oplossing gevonden waar we redelijk tevreden mee zijn.
Helder en eerlijk advies
goed
Slecht
Professioneel en kundig advies en steun
Positief
Contacten goed, vriendelijk, deskundig, snelle reactietijden, dankzij DAS interventie weer een goed contact met werkgever
Positief, helaas was de uitkomst niet naar verwachting maar dit lag niet aan DAS.
Duidelijke communicatie, uitstekende afhandeling van de zaak
prima gevoel en uitstekende hulp, alle dank
Tevreden
DAS Rechtsbijstand verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
DAS Rechtsbijstand heeft de volgende resultaten bereikt:
Zaak is snel behandeld