anonymous
Ik ben altijd prettig door Das geholpen en goed geadviseerd
Slecht! Had alles duidelijk incl foto’s mee gestuurd, kreeg na 5 dagen de vraag info en foto’s te sturen… er is dus niet goed ingelezen in de zaak. Uiteindelijk alles zelf geregeld met de tegenpartij . Het antwoord van jullie kan je zelf gratis en voor niets zelf opzoeken online! Persoonlijk contact had ik fijner gevonden met DAS!! Thanks for nothing!
Vlotte en deskundige ondersteuning.
Extreem slecht geholpen en daarna hebben ze ook nog eens onrechtmatig eenzijdig de verzekering opgezegd omdat ik een zaak heb aangespannen en gewonnen bij de KIFID. Het zijn een stel oplichters! Ik ben een klokkenluider van de cultuurbranche en voorzitter van de modellenstichting #METOO (EPSTEINCASE). Ik ben stelselmatig door de media en overheid met smaad en laster aangevallen omdat zij karaktermoord op mij plegen om mij het zwijgen op te leggen. DAS had rechtszaken tegen deze media partijen en ambtenaren (VVD CIDI) moeten ppzetten maar inplaats van dat hebben zij NIETS gedaan en het alleen maar erger gemaakt door geen steun te bieden. Groet, RONALD LAKEN VOORZITTER MODELLENSTICHTING VOORZITTER VERENIGING VAN VOLKSBESCHERMERS
teleurstellend
Tot nu toe meer dan ontevreden
DAS is zeer slecht te bereiken! Juridische zaken lenen zich niet altijd voor email en portals; ;ik wil persoonlijk contact!
Het duurde anderhalf uur voor ik werd doorverbonden maar toen trof ik een vriendelijke en deskundige professional!
Professioneel
Snel deskundige advies, maar met het oog op tijd en winst
Fijn geholpen ter ondersteuning ten behoeve van VSO
Het is een hele klus om het contactformulier in te vullen. Voor een eerste vraagstelling kan dat korter qua gevraagde informatie en gegevens.
Voel me niet serieus genomen en met juridische termen smijten heeft geen zin. Ik ben een eenvoudige elektricien en heb van juridische termen geen kaas gegeten. Het is jammer en teleurstellend dat de heren van Das geen zin meer in mijn klacht tegen mijn voormalige bewindvoerder hebben en ze het dossier gewoon gesloten hebben. Overweeg rechtsbijstand uit mijn verzekering te schrappen
Zeer slecht, ik hoop op herstel maar ik vraag me af of er überhaupt naar deze evaluatie gekeken wordt en of dit opgepakt gaat worden, eerlijk gezegd. We zullen zien.
Is al behandeld op de vragen
DAS Rechtsbijstand verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
DAS Rechtsbijstand heeft de volgende resultaten bereikt:
Ik ben altijd prettig door Das geholpen en goed geadviseerd
Vlotte en deskundige ondersteuning.
teleurstellend
Tot nu toe meer dan ontevreden