8.2 /10

19532 reviewsSchrijf review

checkbox83% beveelt DAS Rechtsbijstand aan!

Deskundigheid
Duidelijkheid
Persoonlijk
19532 reviews

Ik ben altijd prettig door Das geholpen en goed geadviseerd

SterSterLege sterLege sterLege ster

Slecht! Had alles duidelijk incl foto’s mee gestuurd, kreeg na 5 dagen de vraag info en foto’s te sturen… er is dus niet goed ingelezen in de zaak. Uiteindelijk alles zelf geregeld met de tegenpartij . Het antwoord van jullie kan je zelf gratis en voor niets zelf opzoeken online! Persoonlijk contact had ik fijner gevonden met DAS!! Thanks for nothing!

Antwoord DAS Rechtsbijstand

Dank je wel Peter voor je feedback. Jammer om te lezen dat je geen goede ervaring hebt gehad met onze dienstverlening. We nemen deze feedback mee om onze dienstverlening te verbeteren. Vriendelijke groeten, Danique Het Webcareteam van DAS

Sonja

Vlotte en deskundige ondersteuning.

Vereniging van Volksbeschermers

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Extreem slecht geholpen en daarna hebben ze ook nog eens onrechtmatig eenzijdig de verzekering opgezegd omdat ik een zaak heb aangespannen en gewonnen bij de KIFID. Het zijn een stel oplichters! Ik ben een klokkenluider van de cultuurbranche en voorzitter van de modellenstichting #METOO (EPSTEINCASE). Ik ben stelselmatig door de media en overheid met smaad en laster aangevallen omdat zij karaktermoord op mij plegen om mij het zwijgen op te leggen. DAS had rechtszaken tegen deze media partijen en ambtenaren (VVD CIDI) moeten ppzetten maar inplaats van dat hebben zij NIETS gedaan en het alleen maar erger gemaakt door geen steun te bieden. Groet, RONALD LAKEN VOORZITTER MODELLENSTICHTING VOORZITTER VERENIGING VAN VOLKSBESCHERMERS

DrKo

teleurstellend

Antwoord DAS Rechtsbijstand

Goedemiddag, bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze review te schrijven. Jammer om te lezen dat je geen goede ervaring hebt gehad met onze dienstverlening. Vriendelijke groeten, Irene Het Webcareteam van DAS.

Frank Berkenpas

Tot nu toe meer dan ontevreden

Antwoord DAS Rechtsbijstand

Goedemiddag Frank, het spijt ons te horen dat je ervaring met onze rechtsbijstand niet naar wens is verlopen. We streven ernaar iedereen zorgvuldig en deskundig te ondersteunen. Hoewel we de inhoud van je ervaring niet kennen, nemen we je beoordeling serieus. Dank je wel dat je de moeite hebt genomen deze met ons te delen. Vriendelijke groeten, Irene Het Webcareteam van DAS

K. lant

SterSterSterLege sterLege ster

DAS is zeer slecht te bereiken! Juridische zaken lenen zich niet altijd voor email en portals; ;ik wil persoonlijk contact!

Antwoord DAS Rechtsbijstand

Vervelend dat je ons zo lastig hebt kunnen bereiken. We snappen goed dat je bij juridische vragen liever persoonlijk contact wilt. Je feedback is duidelijk en nemen we serieus. Vriendelijke groeten, Irene Het Webcareteam van DAS.

M.v.Appeven

SterSterSterSterLege ster

Het duurde anderhalf uur voor ik werd doorverbonden maar toen trof ik een vriendelijke en deskundige professional!

Antwoord DAS Rechtsbijstand

Dank je wel voor je review! Jammer van de lange wachttijd, maar fijn om te horen dat je daarna goed geholpen bent door een vriendelijke en deskundige professional. Vriendelijke groeten, Irene Het Webcareteam van DAS.

Professioneel

Antwoord DAS Rechtsbijstand

Dankjewel Peter ! Fijn om te horen dat je onze dienstverlening als professioneel hebt ervaren en on aanbeveelt. Vriendelijke groeten, Irene Het Webcareteam van DAS

Snel deskundige advies, maar met het oog op tijd en winst

Antwoord DAS Rechtsbijstand

Bedankt voor je review! Fijn dat je ons advies als snel en deskundig hebt ervaren. Vriendelijke groeten, Irene Het Webcareteam van DAS

Fijn geholpen ter ondersteuning ten behoeve van VSO

Antwoord DAS Rechtsbijstand

Fijn dat je zo tevreden bent over onze dienstverlening. Bedankt dat je dit met ons gedeeld hebt. Vriendelijke groeten, Irene Het Webcareteam van DAS

Olaf

SterSterSterSterLege ster

Het is een hele klus om het contactformulier in te vullen. Voor een eerste vraagstelling kan dat korter qua gevraagde informatie en gegevens.

Antwoord DAS Rechtsbijstand

Goedemiddag Olaf, bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen. We begrijpen dat het invullen van het formulier wat uitgebreid kan aanvoelen. De vragen zijn bedoeld om ervoor te zorgen dat jouw dossier meteen bij de juiste juridische specialist terechtkomt, zodat we je snel en gericht kunnen helpen. Vriendelijke groeten, Joke Het Webcareteam van DAS

G. Bergsma

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Voel me niet serieus genomen en met juridische termen smijten heeft geen zin. Ik ben een eenvoudige elektricien en heb van juridische termen geen kaas gegeten. Het is jammer en teleurstellend dat de heren van Das geen zin meer in mijn klacht tegen mijn voormalige bewindvoerder hebben en ze het dossier gewoon gesloten hebben. Overweeg rechtsbijstand uit mijn verzekering te schrappen

Antwoord DAS Rechtsbijstand

Goedemiddag, het spijt mij om te lezen dat je jezelf niet serieus genomen voelt. Dit is absoluut niet wat we willen. Je kan hierover met ons in gesprek gaan. Dit kan via telefoonnummer 020 – 651 7517 (keuze 1 en vervolgens keuze 2) Vriendelijke groeten, Joke Het Webcareteam van DAS

Milou Driesse

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Zeer slecht, ik hoop op herstel maar ik vraag me af of er überhaupt naar deze evaluatie gekeken wordt en of dit opgepakt gaat worden, eerlijk gezegd. We zullen zien.

Antwoord DAS Rechtsbijstand

Milou, jammer om te horen dat onze hulp niet aan je verwachtingen voldeed. We willen graag begrijpen wat er precies is misgegaan en samen naar een oplossing zoeken. Bel ons gerust op 020 651 7517 (keuze 1 en daarna keuze 2), bereikbaar van 8:30 tot 15:00 uur. Vriendelijke groeten, Joke Het Webcareteam van DAS

Is al behandeld op de vragen

Antwoord DAS Rechtsbijstand

Fijn dat je ons aanbeveelt en ook even de moeite hebt gedaan om je review met ons te delen. Vriendelijke groeten, Irene Het Webcareteam van DAS

Geantwoord op

DAS Rechtsbijstand verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

DAS Rechtsbijstand heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.2/10
  • check19532 verzamelde reviews
  • checkEerste review geschreven op 11 april 2014

DAS Rechtsbijstand

Bij DAS helpen we onze klanten om problemen te voorkomen of op te lossen. Met juridische bijstand of financiële oplossingen. Verzekerd of niet verzekerd. Voor consumenten én ondernemers. DAS Rechtsbijstand N.V. is er speciaal voor klanten met een rechtsbijstandverzekering.

De Entree 203-225

1101 HG Amsterdam

Deskundigheid
Duidelijkheid
Persoonlijk
19532 reviews

Ik ben altijd prettig door Das geholpen en goed geadviseerd

Sonja

Vlotte en deskundige ondersteuning.

Vereniging van Volksbeschermers

DrKo